Vælg en side

40 fod containere

DC-Supply A/S er leveringsdygtige i 40 fods containere både som nye og brugte ISO standardcontainere med CSC-godkendelse. Vi tilbyder også flatrack-, open top-, high cube, dobbelt og sidedørscontainere. Kendetegnende for dem alle er en særdeles robust udførelse, og uanset hvilken type opgave, der er tale om, vi containerne være i stand til at klare mange års flittigt brug. Det brede udvalg af typer og modeller i 40 fods containere gør, at der altid kan findes en hensigtsmæssig løsning, uagtet størrelse og type af af gods.

Skal der eksempelvis lastes gods med overhøjde, er vores open top container et godt løsningsforslag, idet den leveres med aftageligt presenning tag, der giver mulighed for at laste godset fra toppen. Er behovet i retning af opbevaring, der skal kunne klare temperaturudsving i større eller mindre grad, sikrer en isoleret 40 fods container tør opbevaring af godset hele vinterhalvåret – uden kondens.

40 fods isoleret container – model 4064

40 fods isoleret container – model 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

40 fod containere til private og erhverv

DC-Supply leverer 40 fod container til både private og erhverv. Til private kan en 40 fod standard container f.eks. være relevant i forhold til midlertidig opmagasinering af inventar og ejendele i forbindelse med om- eller tilbygning af bolig, eller i forbindelse med transport af samme over længere distancer.

En 40 fod container løsning til erhverv og industri anvendelse kan både leveres i form af en standard container, som du kan enten kan købe eller leje. Vi bestræber os på at være lagerførende i 40 fod standard containere – og har vi ikke modellen på lager, har vi den med sikkerhed på vej. Således kan du altid være sikker på en kort leverings horisont, når du handler med DC-Supply.

Har du behov for råd eller vejledning i forbindelse med dit projekt – uanset om det er til privat eller erhverv – står vi altid klar til at hjælpe dig til den ideelle løsningsmodel. Kontakt vores erfarne personale allerede i dag, og få et godt tilbud på en 40 fod container.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This