40 fod containere

DC-Supply A/S er leveringsdygtige i 40 fods containere både som nye og brugte ISO standardcontainere med CSC-godkendelse. Vi tilbyder også flatrack-, open top-, high cube, dobbelt og sidedørscontainere. Kendetegnende for dem alle er en særdeles robust udførelse, og uanset hvilken type opgave, der er tale om, vi containerne være i stand til at klare mange års flittigt brug. Det brede udvalg af typer og modeller i 40 fods containere gør, at der altid kan findes en hensigtsmæssig løsning, uagtet størrelse og type af af gods.

Skal der eksempelvis lastes gods med overhøjde, er vores open top container et godt løsningsforslag, idet den leveres med aftageligt presenning tag, der giver mulighed for at laste godset fra toppen. Er behovet i retning af opbevaring, der skal kunne klare temperaturudsving i større eller mindre grad, sikrer en isoleret 40 fods container tør opbevaring af godset hele vinterhalvåret – uden kondens.

40 fods isoleret container – model 4064

40 fods isoleret container – model 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

40 fods containere til private og erhverv

Du kan både købe og leje 40 fods containere hos DC-Supply A/S, ligesom de fleste modeller kan bestilles i flere farver og med dit eget logo. Har du behov for råd og vejledning i forbindelse med dit projekt, står vi altid klar til at hjælpe dig til den ideelle løsningsmodel.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This