Præfabrikeret containere

Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i præfabrikeret containere, både i form af tomme containere, men også som tilpassede special løsninger.

Præfabrikerede containere gør det nemt at levere fleksible løsninger, hvor for eksempel vægsektioner udskiftes med vinduespartier. Netop dette kan du se et eksempel på i vores mangeårige samarbejde med Tivoli i København, hvor vi siden 2003 blandt andet har leveret salgsboder til den gamle haves berømte markeder.

Også på det militære område har netop denne type containere deres udbredelse. På grund af de præfabrikerede containeres lave vægt og transport volumen er de ideelle til militære formål – således fylder fire prefab containere i transport tilstand kun det samme som én ISO container. Da de præfabrikerede containere desuden er opbygget med vægge af sandwichpaneler i moduler, kan disse nemt indsættes efter behov. Er pladsen trang, kan containerne stables, og alle faciliteter bevares inden for den nødvendige rækkevidde. Det giver en meget høj grad af fleksibilitet i løsningen, hvilket eksempelvis har været en afgørende faktor i forbindelse med vores levering af 400 enheder til det svenske forsvar.

Køb og leje af præfabrikeret containere

I forhold til især ophold- og beboelsesløsninger, er præfabrikeret containere et godt udgangspunkt for en special løsning. Hos DC-Supply har vi bred erfaring på området, og vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede dig. Kontakt os gerne for yderligere information.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This