Select Page

Containere med køkken

Uanset om det gælder mobile køkkener, midlertidige køkkener eller en mere permanent opstilling leverer DC-Supply alle typer af containere med køkken. Vi kan klare både det lille tekøkken til mandskabet på byggepladsen, og det store industrikøkken, der skal bespise flere hundrede mand. Containere med køkken er endnu et specialområde hos DC-Supply. Gennem årene har vi leveret mange special container løsninger med køkkenfaciliteter – i alle størrelser fra en mobil burgerbar til en kombineret køkken- og kantine løsning til Livgarden med plads til daglig bespisning af 350 mand, og alt der ind imellem.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Få et tilbud på specialbyggede containere med køkken 

Når vi samarbejder med kunder om en special container med køkken foregår arbejdet altid i en løbende dialog. Først og fremmest er det vigtigt at afdække behovet – hvilke faciliteter er der brug for, hvor mange personer skal arbejde i køkkenet, er der tale om en mobil eller permanent opstilling, osv. Fra start til slut i projektet varetager vores erfarne salgsteam processen, og i samarbejde med ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere i vores interne tekniske afdeling beregnes og designes løsningen. Når alt er godkendt, bygges løsningen af de erfarne håndværkere på vores værksted. Efter den endelige interne inspektion leveres containeren med køkken hos kunden, hvor vi også sørger for opstilling og endelig tilslutning.

Går du med planer om en container med køkken, hjælper vi dig gerne videre i processen. Tag et kig på vores referencer her på hjemmesiden, og kontakt gerne DC-Supplys salgsteam for råd, vejledning og yderligere information.

Would you like to know more?
Contact us
Our strong experienced team is ready to support and advise you with your next container project. Please get in touch, if you would like to know more.
Share This