www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Ophold & Køkken 5 Køkken

Special containere med køkken.

Uanset om det gælder mobile køkkener, midlertidige køkkener eller en mere permanent opstilling leverer DC-Supply A/S – Danish Container Supply alle typer af containere med køkken. Vi kan klare både det lille tekøkken til mandskabet på byggepladsen, og det store industrikøkken, der skal bespise flere hundrede mand.

Containere med køkken er endnu et specialområde hos DC-Supply A/S. Gennem årene har vi leveret mange special container løsninger med køkkenfaciliteter – i alle størrelser fra en mobil burgerbar til en kombineret køkken- og kantine løsning til Livgarden med plads til daglig bespisning af 350 mand, og alt der ind imellem.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Containere med køkken fra DC-Supply A/S:

Leje af storkøkken

Leje af storkøkken

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder leje af storkøkken på 130 m2, der består af i alt 11 sammenbyggede containermoduler.

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Grundet opførelse af bla. ny kantine og køkken bygning, har bygherre behov for dagligt at betjene 350 personer + div konference og møde faciliteter i deres personale kantine, trods byggeriet.

Produktionsskole køkken

Produktionsskole køkken

Køkken i containere til produktionsskole: Hjørrings produktionsskolens køkken- og velfærdsfaciliteter skulle udvides og renoveres over en planlagt 5 måneders periode.

Specialbygget transportabelt køkken

Specialbygget transportabelt køkken

Livgardens køkken- og kantinefaciliteter skulle renoveres over en periode på 7 måneder. Med hjælp fra DC-Supply A/S fik de en midlertidig løsning i form af 13 stk. 20 fods containermoduler sammenbygget til ét storkøkken indeholdende både kantine og lagerfaciliteter.

Få et tilbud på specialbyggede containere med køkken

Når vi samarbejder med kunder om en special container med køkken foregår arbejdet altid i en løbende dialog. Først og fremmest er det vigtigt at afdække behovet – hvilke faciliteter er der brug for, hvor mange personer skal arbejde i køkkenet, er der tale om en mobil eller permanent opstilling, osv.

Fra start til slut i projektet varetager vores erfarne salgsteam processen, og i samarbejde med ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere i vores interne tekniske afdeling beregnes og designes løsningen. Når alt er godkendt, bygges løsningen af de erfarne håndværkere på vores værksted. Efter den endelige interne inspektion leveres containeren med køkken hos kunden, hvor vi også sørger for opstilling og endelig tilslutning. Det gælder uanset, hvor i verden containeren med køkken skal i drift – også på Grønland!

Går du med planer om en container med køkken, hjælper vi dig gerne videre i processen. Tag et kig på vores referencer her på hjemmesiden, og kontakt gerne vores salgsteam for råd, vejledning og yderligere information.

Specialbyggede containere med køkken

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 10 =

Felter markeret med * er obligatoriske.