www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Container moduler 5 Indrettede containere

Salg og udlejning af indrettede containere.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan du købe eller leje indrettede containere til mange formål – f.eks. skurvogn med opholdsfaciliteter til mandskabet, kontor, kantine, køkken, bad og toilet m.m. Vi har en stor udlejnings flåde, og kan ofte tilbyde omgående levering, næsten uanset hvilken type indrettet container, du mangler.
Uanset om du ønsker du at leje eller købe en eller flere indrettede containere, så kontakt vores salgsafdeling på telefon +45 70231380 for yderligere information omkring aktuelt lager og leveringstid.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Indrettede containere fra DC-Supply A/S:

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Erfaren leverandør af indrettede containere

Med DC-Supply A/S får du en erfaren leverandør af indrettede containere, som gennem mange år har specialiseret sig på området. Uanset om behovet går i retning af løsninger til ophold og beboelse, kontor- og mødelokaler, køkken og kantine eller sanitære faciliteter tilbyder vi en bred vifte af indrettede containere. Skal det gå rigtig stærkt – og befinder du dig i nærheden af Aalborg/Nørresundby – kan vi endda tit levere din løsning inden for en times tid fra bestilling, såfremt vi har den på lager.

Vil du  købe en indrettet container, finder du desuden ofte brugte eller tidligere udlejede modeller i vores brugtmarked. Har vi ikke netop det, du søger, så tag en snak med os omkring dine behov. En specialbygget indrettet container er ikke så dyr, som du måske tror – og kan ofte være en omkostningseffektiv løsning, uanset om der er tale om midlertidig eller permanent opstilling. Hos DC-Supply A/S foregår al specialbyggeri på vores eget værksted, hvorfor vi kan tilbyde stort set alle former for specialtilpasning af en container, også når det gælder indrettede containere.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

5 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.