Vælg en side
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 10 fods 5 Offshore container 10 & High Cube 20 fod

Offshore container 10 & High Cube 20 fod

Offshorecontainer inkl. kædesling 10 og high cube 20 fod ISO container med CSC-godkendelse.
Containeren er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. På grund af de barske forhold på havet, er offshorecontainere konstrueret til at modstå kræfter andre typer beholdere ikke kan. Offshorecontaineren godkendes efter retningslinjer fremsat i IMO MSC/Circ. 860. Samtidig er offshorecontaineren i overensstemmelse med DNV 2.7-1 certificering for offshorecontainere.

Den kan leveres med både træ- og stålgulv. En Offshore container anvendes primært til transport af varer, hvilket kan omfatte generelle fragtcontainere, bulkcontainere, særlige containere, andet udstyr og beholdere til gascylinder.

Leveres både som brugte og nye – nye kan leveres med dit eget logo.

Offshore container 10 fod og high cube 20 fod i topkvalitet

Hos DC-Supply bygger vi alle 10 fods og 20 fods high cube offshore containere på vores eget værksted ved hovedsædet i Nørresundby. Mange års ekspertise og erfaring, kombineret med vores dygtige håndværkeres høje kvalitetssans garanterer dig en offshore container løsning i absolut topkvalitet. 10 fods og 20 fods high cube offshore containere fra DC-Supply CSC-godkendes til søtransport jævnfør “Bekendtgørelse om godkendelse af offshore containere og transportable enheder til håndtering på åbent hav” og har monteret CSC-plade.

10 fods og 20 fods high cube offshore containere fra DC-Supply sælges og bygges på bestilling, således du altid får den indretning af containeren, der matcher dine behov. Ønsker du ikke at købe en ny container, kan du jævnligt finde brugte både 10 fods og 20 fods high cube offshore containere på vores brugtmarked.

Skal du fragte varer eller gods til søs, og er du i tvivl omkring mulighederne med 10 fods og 20 fods high cube offshore containere, er du velkommen til at kontakte vores erfarne personale. Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning i forhold til netop din aktuelle situation og den type gods, du skal transportere.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This