www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Standard containere 5 20 fods High Cube containere

20 fods High Cube containere.

Varenr. 103620

20 fods High Cube (HC) containere fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply giver et 5 m3 større rumindhold end en 20 fods container i standard højde – her er nemlig hele 30 cm højere til loftet. En high cube container er således den ideelle løsning, når der er behov for lagring eller transport af gods med ekstra stor højde.

En 20 fods high cube container fås desuden som offshore container inkl. kædesling og med CSC-godkendelse.

20 fods high cube container fra DC-Supply A/S
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

High Cube containere fra DC-Supply A/S:

Salg og leje af 20 fods high cube containere

 

Behøver du en container, som kan anvendes til lagring eller transport af større gods, så kan vi hos DC-Supply A/S tilbyde gode priser på 20 fods high cube containere. Du kan enten købe og leje, så kontakt os gerne allerede i dag for at høre nærmere omkring mulighederne – så kvitterer vi med et godt tilbud på din 20 fods HC container.

Bemærk også: Uanset hvilken størrelse container, du søger, kan vi enten levere enten en standardløsning eller bygge en specielt til dig og din virksomhed.

 

20 fods high cube container

Få plads til mere med en 20 fods high cube container

En standard ISO container har en højde på ca. 2,5 meter, hvor du med en high cube container får en højde på næsten 2,9 meter. Derfor kan du med fordel vælge en high cube container, når der er brug for større rummelighed – f.eks. hvis du skal transportere eller opmagasinere gods eller maskineri i overstørrelse. I grundplan er en standard container og en high cube container ens, det er således blot i højden, at high cube containeren har fået vokseværk.

Hos DC-Supply A/S får du altid containere i robust, slidstærk top kvalitet – klar til mange års flittig brug. Langt størstedelen af vores produkt program tilbyder vi både til salg og leje, og vores erfarne medarbejdere er altid klar med ekspertviden, gode råd og vejledning, når du har brug for containere med ekstra plads. Husk: Vi leverer også i Grønland.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

4 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.