Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Offshore

Offshore containere

Hos DC-Supply leverer vi specialbyggede offshore containere med CSC godkendelse – det kan både være i form af produktionsfaciliteter og værksted, opholds- og velfærds faciliteter eller noget helt tredje. Offshore containerne fra DC-Supply leveres i en meget robust udførelse, og er fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug under de barske vejrforhold på havet.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supplyskibe, har DC-Supply konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 ft ISO containere beregnet specielt til søtransport.

Teknik container med CSC-godkendelse

Teknik container med CSC-godkendelse

Da Rolls-Royce Marine havde brug for særlige faciliteter, der kunne fungere som styrerum til et kabelspil til et af A.P. Møller Mærsks skibe, var der brug for en specialløsning, der kunne klargøres på land og fragtes med skib.

Specialister i offshore containerløsninger

Vi har bred erfaring med at skræddersy containere til offshore anvendelse uanset anvendelse og formål, og står altid klar med råd og vejledning, når din offshore udfordring skal løses. Alle special løsninger beregnes og designes af vores ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere i vores tekniske afdeling, og efter endelig godkendelse fra kunden bygges offshore containeren på vores in-house værksted af dygtige og erfarne håndværkere.

Hele processen igennem holder vi en tæt dialog med kunden, så du er sikker på at nå i mål med præcis den specifikke løsning, du efterspørger. Det gælder naturligvis også certificeringer til offshore anvendelse som eksempelvis CSC eller DNV (De Norske Veritas) 2.7-1 certificering.

Vil du vide mere om mulighederne med offshore containere, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for en dialog om, hvordan dine ønsker kan imødekommes. Vi sidder klar ved telefonen, ligesom vi også gerne kommer ud til dig – ring til os i dag og book en aftale!

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This