Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Offshore

Offshore containere

Hos DC-Supply leverer vi specialbyggede offshore containere med CSC godkendelse – det kan både være i form af produktionsfaciliteter og værksted, opholds- og velfærds faciliteter eller noget helt tredje. Offshore containerne fra DC-Supply leveres i en meget robust udførelse, og er fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug under de barske vejrforhold på havet.

Transportabelt fiskeanlæg i containere

Transportabelt fiskeanlæg i containere

Kunden skulle levere et proces/sorteringsanlæg for fiskerifartøj. Udstyret skulle være muligt at montere, når sæsonen for netop dette fiskeri gik i gang. Løsningen var derfor opbyggelse i containere.

Mobilt værksted i container

Mobilt værksted i container

DC-Supply leverede en 40ft isoleret ISO værkstedscontainer til Welltec. Denne type værkstedscontainer kaldes, indenfor olieindustrien, for et ’doghouse’.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supplyskibe, har DC-Supply konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 ft ISO containere beregnet specielt til søtransport.

Teknik container med CSC-godkendelse

Teknik container med CSC-godkendelse

Da Rolls-Royce Marine havde brug for særlige faciliteter, der kunne fungere som styrerum til et kabelspil til et af A.P. Møller Mærsks skibe, var der brug for en specialløsning, der kunne klargøres på land og fragtes med skib.

Specialister i offshore containerløsninger

Vi har bred erfaring med at skræddersy containere til offshore anvendelse uanset anvendelse og formål, og står altid klar med råd og vejledning, når din offshore udfordring skal løses. Alle special løsninger beregnes og designes af vores ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere i vores tekniske afdeling, og efter endelig godkendelse fra kunden bygges offshore containeren på vores in-house værksted af dygtige og erfarne håndværkere.

Hele processen igennem holder vi en tæt dialog med kunden, så du er sikker på at nå i mål med præcis den specifikke løsning, du efterspørger. Det gælder naturligvis også certificeringer til offshore anvendelse som eksempelvis CSC eller DNV (De Norske Veritas) 2.7-1 certificering.

Vil du vide mere om mulighederne med offshore containere, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for en dialog om, hvordan dine ønsker kan imødekommes. Vi sidder klar ved telefonen, ligesom vi også gerne kommer ud til dig – ring til os i dag og book en aftale!

Spørgsmål & svar – Specialbyggede offshore containere

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad betyder CSC?

  CSC er en forkortelse for Container Safety Convention. Containere, der anvendes ii international transport øjemed, skal have godkendelse og være forsynet med plade for sikkerhedsgodkendelse i overensstemmelse med den internationale Bekendtgørelse om konvention om sikre containere (International Convention for Safe Containers). Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi mange års erfaring med produktion af CSC-godkendte container løsninger inden for offshore specialbyggeri.
  Læs mere om historien bag sikkerheds konventionen på IMO’s (International Maritime Organization) hjemmeside her:
  https://www.imo.org/en/About/Conventions/Pages/International-Convention-for-Safe-Containers-(CSC).aspx

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke typer offshore specialbyggerier tilbyder i?

  DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder alle former for specialbyggede container løsninger til offshore anvendelse: Ophold, produktion, værksted med meget mere. Uanset anvendelsen, er fællesnævneren for alle vores offshore specialbyggede containere, at de er robuste og klar til mange års brug.Vil du vide mere om mulighederne inden for offshore specialbyggeri, så kontakt os gerne på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan er processen, når jeg skal have en specialbygget offshore container?

  Når du køber en specialbygget offshore container hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply foregår hele processen i en tæt dialog. Efter den første kontakt er etableret, behovene afklaret og økonomien på plads, går vores tekniske afdeling (ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere) i gang med beregninger og tegninger. Efter endelig godkendelse specialbygges offshore containeren på vores eget værksted af dygtige og erfarne håndværkere. Vi følger alle opgaver til dørs – naturligvis helt op til den endelige slutaflevering har fundet sted. Vil du i gang med et offshore container projekt, så kontakt vores salgsafdeling på telefon +45 70231380 eller info@dc-supply.dk – vi er klar til at hjælpe dig videre.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This