www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Containere med beklædning

Containere med beklædning.

Skal en specialcontainer løsning placeres i forlængelse af eksisterende byggeri eller tilpasses det omgivende miljø, er beklædning af containerne en oplagt mulighed for at skabe et flot resultat.

Når du samarbejder med DC-Supply A/S – Danish Container Supply, kan du få beklædt dine containere helt efter ønske – vi har bred erfaring med beklædning af containere, og har bygget mange løsninger både til boliger, ophold og erhverv.

Mange typer beklædning til containere

Vi tilbyder containere med mange former for beklædning – har projektet fokus på, hvordan eller hvor meget den beklædte container skal vedligeholdes, kan der f.eks. laves beklædning med varmebehandlet skandinavisk fyrretræ, der hverken kræver efterbehandling eller maling og olie til vedlige­hold. Skal den beklædte container placeres under barske vejrforhold – f.eks. i Grønland eller på Færøerne – er en løsning med vejrbestandig Hardie® Plank en god, robust løsning. Du kan også skabe et smukt resultat, der matcher dine omgivelser med en flot beklædning i lærketræ.

Containere med beklædning
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Bolig eller erhverv i containere med beklædning

Både containerboliger og containere, der er specialbygget til erhverv eller en bestemt type produktion eller industri, kan forsynes med beklædning. Hos DC-Supply A/S bygger vi mange forskellige containere med beklædning – og i alle størrelser; lige fra små, mobile salgsboder til større specialløsninger, hvor flere containere bygges sammen. Beklædningen på containerne kan både tjene et praktisk formål – i form af eksempelvis mindre udvendigt vedligehold – samtidig med, at den understøtter løsningens æstetiske udtryk.

Det er ikke kun udvendigt, containere kan forsynes med beklædning. Også indvendig er der mange muligheder – f.eks. med flotte akustikpaneler som på vores showroom container til udlejning, eller vaskbare overflader som på denne vådrumscontainer.

Containere med beklædning fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.

Fodklinik

Fodklinik

I forbindelse med etablering af klinik i forbindelse med sin privatadresse kontaktede en fodterapeut DC-Supply for hjælp til behovs afklaring og etablering.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Til Aalborg Havn har DC-Supply A/S produceret et velkomstområde for krydstogtskibe: 4 containere med træbeklædning og overdækning byder skibene velkommen.

Skab en flot container løsning med beklædning

 

Containere med beklædning gør det muligt at skræddersy både specialcontainere, tomme containere og container moduler til omgivelserne – og dermed tilpasse løsningen optimalt til det fysiske og arkitektoniske miljø, den skal indgå i.

Har du brug for hjælp og vejledning omkring, hvilken type beklædning, der vil være den bedste løsning i forhold til netop dit projekt, hjælper vores erfarne personale gerne. Vores interne tekniske afdeling og egen produktion er – sammen med vores salgsteam – din garanti for en helt unik kundeservice, hvor vi holder en tæt dialog med dig som kunde gennem hele forløbet.

Containere med beklædning

Spørgsmål og svar om beklædte containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilken beklædning kan bruges på en container?

  En container kan beklædes med for eksempel træ eller vedligeholdelsesfrie planker. Hos DC-Supply A/S tilbyder vi beklædte containere med forskellige typer træ, Hardie® Plank mm. Vi tager altid en god dialog omkring hvilket miljø din containerløsning skal passe ind i – også arkitektonisk – så du får en container med beklædning, der matcher omgivelserne

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor kan beklædte containere anvendes?

  Containere med beklædning kan anvendes hvor end i verden, du har brug for det. Beklædning på en container er især en god ide, når en specialbygget containerløsning skal passe ind i en omkringliggende arkitektonisk sammenhæng, eller når containeren skal beskyttes bedst muligt mod vejr og vind, eksempelvis i Grønland eller på Færøerne.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke typer træ egner sig til container beklædning?

  Træ er et fantastisk materiale til beklædning af containere. Det er både flot at se på, og tilbyder ekstra beskyttelse og isolering af containeren. Hos DC-Supply A/S har vi eksempelvis bygget containere med beklædning af varmebehandlet skandinavisk fyrretræ, der hverken kræver efterbehandling eller maling og olie til vedlige­hold, ligesom vi har leveret containere forsynet med beklædning af smukt lærketræ. Valget af træ type til beklædning bør foretages ud af overvejelser omkring vedligehold og vejrbestandighed såvel som hvilket miljø, container løsningen skal indgå i.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

5 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.