www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Containere med beklædning

Containere med beklædning.

Skal en specialcontainer løsning placeres i forlængelse af eksisterende byggeri eller tilpasses det omgivende miljø, er beklædning af containerne en oplagt mulighed for at skabe et flot resultat.

Når du samarbejder med DC-Supply A/S – Danish Container Supply, kan du få beklædt dine containere helt efter ønske – vi har bred erfaring med beklædning af containere, og har bygget mange løsninger både til boliger, ophold og erhverv.

Mange typer beklædning til containere

Vi tilbyder containere med mange former for beklædning – har projektet fokus på bæredygtighed, kan der f.eks. laves beklædning med varmebehandlet skandinavisk fyrretræ, der hverken kræver efterbehandling eller maling og olie til vedlige­hold. Skal den beklædte container placeres under barske vejrforhold – f.eks. i Grønland eller på Færøerne – er en løsning med vejrbestandig Hardie® Plank en god, robust løsning. Du kan også skabe et smukt resultat, der matcher dine omgivelser med en flot beklædning i lærketræ.

Containere med beklædning
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Bolig eller erhverv i containere med beklædning

Både containerboliger og containere, der er specialbygget til erhverv eller en bestemt type produktion eller industri, kan forsynes med beklædning. Hos DC-Supply A/S bygger vi mange forskellige containere med beklædning – og i alle størrelser; lige fra små, mobile salgsboder til større specialløsninger, hvor flere containere bygges sammen. Beklædningen på containerne kan både tjene et praktisk formål – i form af eksempelvis mindre udvendigt vedligehold – samtidig med, at den understøtter løsningens æstetiske udtryk.

Det er ikke kun udvendigt, containere kan forsynes med beklædning. Også indvendig er der mange muligheder – f.eks. med flotte akustikpaneler som på vores showroom container til udlejning, eller vaskbare overflader som på denne vådrumscontainer.

Containere med beklædning fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.

Fodklinik

Fodklinik

I forbindelse med etablering af klinik i forbindelse med sin privatadresse kontaktede en fodterapeut DC-Supply for hjælp til behovs afklaring og etablering.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Til Aalborg Havn har DC-Supply A/S produceret et velkomstområde for krydstogtskibe: 4 containere med træbeklædning og overdækning byder skibene velkommen.

Skab en flot container løsning med beklædning

 

Containere med beklædning gør det muligt at skræddersy både specialcontainere, tomme containere og container moduler til omgivelserne – og dermed tilpasse løsningen optimalt til det fysiske og arkitektoniske miljø, den skal indgå i.

Har du brug for hjælp og vejledning omkring, hvilken type beklædning, der vil være den bedste løsning i forhold til netop dit projekt, hjælper vores erfarne personale gerne. Vores interne tekniske afdeling og egen produktion er – sammen med vores salgsteam – din garanti for en helt unik kundeservice, hvor vi holder en tæt dialog med dig som kunde gennem hele forløbet.

Containere med beklædning

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

4 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.