www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Hundekennel til Afghanistan

Hundekennel til Afghanistan.

Når NATO rykker ud på mission, indgår der også specialtrænede hunde i styrken.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbyggede containere til hundekenneler

Når NATO rykker ud på mission, indgår der også specialtrænede hunde i styrken. Og hvor skulle de lige opholde sig, når de ikke er ude på opgaver? De skulle naturligvis opholde sig i en medbragt hundekennel. NATO stod imidlertid over for en vanskelig udfordring, idet man skulle have udviklet egnede kennel-faciliteter til hundene. Løsningen skulle dels være mobil og dels sikre hundene optimale rammer, både trivsels- og sikkerhedsmæssigt uanset vejrforhold. Samtidig skulle det være en mobil løsning, som kunne opstilles relativt hurtigt og enkelt.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply udviklede, producerede og leverede derfor en mobil hundekennel. Denne bestod både af indendørs- og udendørsarealer. Indendørs kunne ’hundehuset’ skærme hundene mod ekstreme kulde- og varmegrader, ligesom der var vand-, el- og kloaktilslutning til huset. Døre og adgangsluger skulle ikke bare være døre og luger. Derimod skulle det være gastætte løsninger, ligesom der også skulle være installeret nødbelysning. Sidst men ikke mindst skulle hundekennelen kunne tåle ophold i barske miljøer, hvorfor løsningen naturligvis blev baseret på ISO containere.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.