Vælg en side

Køle- og frysecontainer

I udvalget af kølecontainere og frysecontainere finder du både 10 fod, 20 fod og 40 fod containere, ligesom vi også fremstiller en kølecontainer, der med solceller og batteri er udviklet til at være selvkørende og uafhængig af eksterne energiforsyninger og anden tilkobling.

Til at sikre temperatur udsving eller driftsstop i en køle- og frysecontainer tilbyder DC-Supply mulighed for indbygget temperatur overvågning med en indbygget SensorCLIP. I tilfælde af temperatur udsving genererer systemet automatisk en e-mail eller sms herom. Når du vælger temperatur overvågning i din køle- og frysecontainer er det endvidere muligt at oprette en temperatur log, der kan anvendes i forbindelse med egenkontrol.

Kølecontainere og frysecontainere til mange typer gods

DC-Supply tilbyder kølecontainere og frysecontainere til opbevaring af temperaturfølsomme varer – for eksempel til festivaler og events, til storkøkkener og dagligvarebutikker. Vi fremstiller teknisk avancerede løsninger, hvor din kølecontainer eller frysecontainere kan optimeres til bestemte temperaturer alt efter, hvilken slags gods, der er tale om.

Hos DC-Supply kan kølecontainere og frysecontainere fås med CSC-godkendelse samt isolering og fryseaggregat beregnet til transport. Alle kølecontainere og frysecontainere leveres tillige med Pre-trip inspection (PTI), hvilket betyder at enheden afprøves og indstilles efter ønske før udlevering fra depot.

Har du spørgsmål til eller brug for yderligere informationer og tekniske detaljer omkring kølecontainere og frysecontainere, er du altid velkommen til at kontakt os. Vi er klar med råd og vejledning, således vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This