Vælg en side

Offshore containere

DC-Supply A/S fremstiller offshore containere i størrelserne 10 fod, 14 fod og 20 fod. 20 fods udgaverne fås desuden i high cube og som dobbeltdørscontainer.

Offshore containere kan leveres med enten trægulv eller stålgulv. Denne type containere anvendes typisk til transport af varer, hvilket kan omfatte eksempelvis generelle fragtcontainere, bulkcontainere eller beholdere til gas cylindre. Er der tale om gods i overstørrelse eller sværere håndterbart gods, kan du vælge enten en high cube udgave, eller en dobbeltdørs model, alt afhængig af det specifikke behov. Bemærk endvidere, at dobbeltdørs containeren også fås i high cube version, hvor du således har fuld fordel af både den ekstra højde samt døre i begge ender, der gør lastning og losning af offshore containeren særdeles effektiv. Det er ligeledes en fordelagtig løsning til opbevaring af gods, hvortil der skal være let adgang.

CSC-godkendte offshore containere

Her på siden kan du finde et udvalg af offshore containere, som kan benyttes til mange opgavetyper. Hvis du f.eks. står i en situation, hvor du har behov for en container, der kan anvendes til et overdimensionerede gods, en container som er nemmere at tilgå end normalt eller noget helt tredje. Så kan du med fordel klikke dig ind på de forskellige varianter ovenfor og se nærmere på, om der ikke er en offshore container, som passer netop til dit behov. Her er alle vores containere udført i en meget robust konstruktion, og er fremstillet til at kunne modstå mange års flittigt brug. I den forlængelse er alle vores offshore containere med kædesling og er CSC-godkendt, hvilket derfor gør det muligt at finde containerne i en meget høj kvalitet. Du kan selv vælge, om du vil have nye eller brugte containere, hvor nye containere desuden kan leveres med din virksomheds eget logo på.

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte vores personale, som sidder klar til at hjælpe og vejlede dig med den bedste løsning til dit projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This