www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Offshore containere

Offshore containere.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply fremstiller offshore containere i størrelserne 10 fod, 14 fod og 20 fod. 20 fods udgaverne fås desuden i high cube og som dobbeltdørscontainer. Denne type containere anvendes typisk til transport af varer, hvilket kan omfatte eksempelvis generelle fragtcontainere, bulkcontainere eller beholdere til gas cylindre.

Er der tale om gods i overstørrelse eller sværere håndterbart gods, kan du vælge enten en high cube udgave, eller en dobbeltdørs model, alt afhængig af det specifikke behov. Bemærk endvidere, at dobbeltdørs containeren også fås i high cube version, hvor du således har fuld fordel af både den ekstra højde samt døre i begge ender, der gør lastning og losning af offshore containeren særdeles effektiv. Det er ligeledes en fordelagtig løsning til opbevaring af gods, hvortil der skal være let adgang. Offshore containere kan leveres med enten trægulv eller stålgulv.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Offshore containere fra DC-Supply A/S:

CSC-godkendte offshore containere

 

Hos DC-Supply A/S producerer og leverer vi offshore containere til mange formål – både i form af standard ISO containere, og i form af specialbyggede løsninger. Standard offshore containere fås i flere farver, ligesom de kan leveres med din virksomheds eget logo. Offshore containere godkendes efter retningslinjer fremsat i IMO MSC/Circ. 860, og er samtidig i overensstemmelse med DNV 2.7-1 certificering for offshore containere. Endvidere opfylder vores offshore containere de nyeste krav, hvor bla. dørene sikres med dobbeltsikring i form af låsebeslag og brandmandshage.

Alle CSC-godkendte containere fra DC-Supply A/S bygges på vores eget værksted, hvor dygtige og erfarne håndværkere sikrer dig som kunde et produkt i høj kvalitet. Netop en høj faglighed samt rigtig gode samarbejdsevner gør DC-Supply A/S i stand til at producere og konstruere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau. Vi har mange års erfaring og ekspertise i fremstilling af CSC-godkendte offshore containere, og med en kvalitetscertificering efter ISO 9001:2015 standarden, stiller vi selv høje krav til kvalitetsstyring.

Vil du vide mere om vores produktprogram, eller har du brug for råd og vejledning omkring offshore containere med CSC-godkendelse, er du velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig med snart at kunne lægge fra land!

Tomme offshore containere fra DC-Supply A/S

Spørgsmål og svar om offshore containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Bygger I selv offshore containere?

  Alle offshore containere fra DC-Supply bygges på vores eget værksted, hvor dygtige og erfarne håndværkere sikrer dig som kunde et produkt i høj kvalitet. Vi har tillige mange års erfaring og ekspertise i fremstilling af CSC-godkendte offshore containere.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke størrelser offshore containere tilbyder I?

  DC-Supply A/S fremstiller offshore containere i størrelserne 10 fod, 14 fod og 20 fod. 20 fods udgaverne fås desuden i high cube og som dobbeltdørscontainer.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke typer offshore containere tilbyder I?

  Hos DC-Supply producerer og leverer vi offshore containere til mange formål – både i form af standard ISO containere, og i form af specialbyggede løsninger. Vil du vide mere om vores produktprogram, eller har du brug for råd og vejledning omkring offshore containere med CSC-godkendelse, er du velkommen til at kontakte vores salgsteam på telefon +45 70231380.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad er CSC-godkendelse?

  CSC er en forkortelse for Container Safety Convention. Containere, der anvendes til international transport, skal have godkendelse og være forsynet med plade for sikkerhedsgodkendelse i overensstemmelse med Bekendtgørelse om konvention om sikre containere. Alle nye containere har en CSC-plade, der er gældende i 5 år efter produktionen. Herefter skal containeren undersøges, så CSC-pladen kan opdateres, – det gælder også efter evt. Reparation eller ombygning. Godkendelsen kan højest opdateres i 30 måneder pr gang, og kun hvis containerens stand er i orden.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 13 =

Felter markeret med * er obligatoriske.