Vælg en side

Offshore containere

DC-Supply A/S fremstiller offshore containere i størrelserne 10 fod, 14 fod og 20 fod. 20 fods udgaverne fås desuden i high cube og som dobbeltdørscontainer.

Offshore containere kan leveres med enten trægulv eller stålgulv. Denne type containere anvendes typisk til transport af varer, hvilket kan omfatte eksempelvis generelle fragtcontainere, bulkcontainere eller beholdere til gas cylindre. Er der tale om gods i overstørrelse eller sværere håndterbart gods, kan du vælge enten en high cube udgave, eller en dobbeltdørs model, alt afhængig af det specifikke behov. Bemærk endvidere, at dobbeltdørs containeren også fås i high cube version, hvor du således har fuld fordel af både den ekstra højde samt døre i begge ender, der gør lastning og losning af offshore containeren særdeles effektiv. Det er ligeledes en fordelagtig løsning til opbevaring af gods, hvortil der skal være let adgang.

CSC-godkendte offshore containere – køb og leje

Alle containerne er med kædesling og CSC-godkendelse. Endvidere er de i overensstemmelse med DNV (De Norske Veritas) 2.7-1 certificering for offshorecontainere. Containerne er i en meget robust udførelse, og er fremstillet til at kunne modstå mange års flittigt brug under de barske vejrforhold på havet.

Vores offshore containere kan leveres både nye og brugte – nye containere kan desuden leveres med din virksomheds eget logo.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This