www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Byggepladsindretning og pavillon 5 Materialecontainer

Materialecontainer.

Med en materialecontainer fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply er du garanteret sikker opbevaring af dine materialer året rundt, uden risiko for hverken fugt, frost eller skadedyr.

Vi leverer din materiale container uanset hvor den skal anvendes, og du kan få containeren i alle størrelser – helt fra en lille 6 fods container til en stor 40 fods container.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Materialecontainere fra DC-Supply A/S:

Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Standard ISO 20 fods dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug.

Containere 20 og 40 fods

Containere 20 og 40 fods

Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fods ISO med CSC-godkendelse.

Materialecontainere til byggepladser

 

På byggepladsen er en isoleret materialecontainer din garant for tør og sikker opbevaring af materialer uanset vejr og vind. Vores 70 mm Rockwool isolering nedsætter risikoen for kondensdannelse inde i containeren, og en isoleret container er derfor ideel til opbevaring af eksempelvis cement eller andre tørvarer, der ikke tåler fugt. Vælger du en sidedørs container eller en dobbeltdørscontainer med døre i begge ender er det tillige rigtig nemt at håndtere materialer ind og ud af containeren.

Til sikring af byggepladsens materialer inde i containeren tilbyder vi en række forskellige container låse, hvoraf de fleste er godkendt i højeste sikringsklasse 5.

Flytbare reol beslag til containere

Få specialindrettet din materialecontainer

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi eget værksted, hvor vi både specialbygger skræddersyede containerløsninger og tilpasser standard containere til vores kunders behov. Har du brug for specialtilpasning af din materialecontainer kan vi derfor til hver en tid hjælpe dig med netop den indretning, du ønsker. Det kan eksempelvis være i form af miljøkar med elefantrist, således spild af væske opsamles og tilbageholdes i tilfælde af lækage – eller det kan være flytbare reol beslag, der giver dig en fleksibel og prisbillig løsning, når du skal indrette din container til opbevaring. Skal din materialecontainer bruges som eksternt lager, kan en mobil reservedelscontainer være en god løsning, der giver mulighed for nemt at transportere reservedels lageret derhen hvor behovet er.

Vil du vide mere om de mange muligheder med materialecontainere fra DC-Supply A/S, så kontakt vores erfarne salgsteam for råd og vejledning i forhold til netop dine udfordringer – vi er klar til at hjælpe dig godt videre!

Spørgsmål og svar om materialecontainere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en materialecontainer?

  Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply oplever vi, at de fleste af vores kunder vælger 20 fods eller 40 fods materialecontainere. Vi tilbyder dog containerstørrelser helt ned til 6 fod, så størrelsen på din materialecontainer skal naturligvis afhænge af lige netop dine behov. Vil du vide mere om container mål og vægt, så tag f.eks. et kig på vores oversigt her: https://www.dc-supply.dk/container-maal-vaegt/, og kontakt os gerne på +45 70231380 hvis du har brug for yderligere information om materialecontainer størrelser.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en materialecontainer?

  Prisen på en materialecontainer afhænger både af container dagsprisen og af, hvilken indretning du ønsker dig. Kontakt vores salgsteam på +45 70231380 eller info@dc-supply.dk og få en skarp pris på en materialecontainer!

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Er en materialecontainer isoleret?

  Hos DC-Supply kan du få materialecontainere både som standard stålcontainere og som isolerede containere. Har du brug en for materialecontainer til opbevaring af fugtfølsomt gods som f.eks. Cement, skal du vælge en isoleret materialecontainer. Vi bygger isoleret container med 70 mm Rockwool isolering, der medvirker til at nedsætte risikoen for dannelse af kondens inde i containeren. Vi tilbyder endvidere mulighed for temperaturovervågning med SensorCLIP SC100, der kan måle udsving i både strøm og temperaturer, og alarmerer dig ved hjælp af SMS og mail.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg få specialindrettet en materialecontainer?

  Ja! Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi eget værksted, hvor vores dygtige håndværkere både bygger unikke specialcontainere og tilpasser standard containere. Har du specifikke behov eller ønsker til din materialecontainer – f.eks. i form af hylder og reoler, miljøkar m.v. – kan vi altid hjælpe dig med indretningen. Kontakt vores salgsteam allerede i dag på +45 70231380 og få en snak om de mange muligheder.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.