Vælg en side
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 10 fods 5 Offshore Norsok container – 10 og 14 fods

Offshore Norsok containere 10 & 14 fods

Offshore Norsok inkl. kædesling 10 og 14 fods ISO container med CSC-godkendelse.

Containeren er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Norsok offshore containeren er stærkere og tykkere end en standardcontainer og er konstrueret til at trodse barske forhold. Det Norske Veritas er i overensstemmelse med (DNV): Certification Note 2.7-1, offshorecontainere. Samtidig opfylder vi de nye krav, hvor dørene sikres med dobbeltsikring i form af eksempelvis låsebeslag og brandmandshage.

Offshore Norsok kan leveres med både træ- og stålgulv. Offshore Norsok containeren anvendes primært til transport af varer, hvilket kan omfatte generelle fragtcontainere, bulkcontainere, særlige containere, andet udstyr og beholdere til gascylindere.

Leveres både brugte og nye – nye kan leveres med dit eget logo.

Køb offshore Norsok containere 10 fods og 14 fods

Når du køber offshore Norsok containere 10 fods og 14 fods fra DC-Supply er du garanteret containere i topkvalitet, som overholder samtlige krav i henhold til Det Norske Veritas (DNV), Certification Note 2.7-1, offshore containere. Offshore Norsok containerne giver dig en høj grad af sikring af dine varer, og er særdeles velegnet til transport af stort set alle typer gods. DC-Supply leverer din offshore container løsning inklusive CSC-godkendelse og med monteret CSC-plade, uanset hvor i verden, du ønsker at modtage containeren – til dato har vi leveret container løsninger fra Arktis i nord til Afrika i syd.

Med mange års erfaring inden for design og produktion af 10 fods og 14 fods offshore Norsok containere, er vi hos DC-Supply klar til at hjælpe dig med at løse netop dine specifikke udfordringer i forhold til transport af gods på havet. Kontakt vores personale allerede i dag, og få kompetent vejledning og gode råd, således du nemt og uden problemer kommer i mål med din offshore Norsok container løsning.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This