www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Kontor container 5 Container til undervisning

Container til undervisning.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverer komplette – klar til indflytning – modulbaserede, mobile containere til undervisning.

Vi løser alle typer opgaver for både private virksomheder og offentlige institutioner, hvor behovet for undervisningslokaler kan imødekommes på allerbedste vis med en specialbygget container løsning.

Hos Aalborg Kommune opstod en akut mangel på undervisnings faciliteter, da man konstaterede skimmelsvamp på en af kommunens skoler. Der var således behov for en effektiv, økonomisk optimal løsning, som midlertidigt kunne sikre børnenes skolegang med mindst mulige forstyrrelser. Her leverede vi 11 specialtilpassede containere til undervisning med et samlet areal på 150 m2.

Til EUC Nord har vi leveret en mobil modulbaseret løsning med containere til undervisning på erhvervsuddannelser. I dette tilfælde var der tale om containere, der hurtigt kunne opstilles og samtidig tilsluttes institutionens eksisterende infrastruktur. For at minimere de økonomiske omkostninger, var kundens ønske at løsningen var mobil og kunne flyttes efter ønske, hvilket vi imødekom på bedste vis.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Containere til undervisning fra DC-Supply A/S:

Kontorcontainer

Kontorcontainer

Kunden skulle i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Mobile undervisningslokaler

Mobile undervisningslokaler

Mobile undervisningslokaler i specialbyggede containere: DC-Supply A/S leverer modulbaseret, mobilt undervisningslokale med værksted til Vestas.

Midlertidige klasseværelser

Midlertidige klasseværelser

Da Aalborg Kommune skulle renovere Vejgaard Skole pga. skimmelsvamp opstod der akut mangel på faciliteter. DC-Supply A/S leverede hurtigt 11 specialtilpassede containere på i alt 150 m2 til midlertidige klasseværelser.

Salg og leje af containere til undervisning

Har din virksomhed eller institution brug for containere til undervisning, vejleder vi hos DC-Supply A/S dig gerne. Vi har bred erfaring med etablering af faciliteter til undervisning i specialbyggede containere, både som permanente og mobile løsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, både hvis du søger inspiration eller har brug for konkret vejledning og rådgivning. Vores team af erfarne container eksperter kan med sikkerhed styre dig sikkert i mål!

Containere til undervisning

Spørgsmål og svar om containere til undervisning

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg leje en container til undervisning?

  Ja, hos DC-Supply A/S tilbyder vi både salg og leje af containere til undervisning. Uanset om man har brug for lokaler til undervisning af større eller mindre hold elever, studerende og kursister i kortere eller længere tid, kan en containerbaseret løsning vise sig at være særdeles omkostningseffektiv. Vi tilbyder et bredt udvalg af indrettede containere til leje, der er meget velegnede til undervisning. Kontakt vores salgsteam på +45 70231380 for yderligere information.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en undervisnings container?

  Prisen på en container til undervisning afhænger først og fremmest af, om du ønsker at leje din løsning, eller hellere vil købe specialbyggede containere. Herefter er der flere parametre at tage stilling til – som f.eks. størrelse, grad af specialisering, forsyning og indretning. Ønsker du et tilbud på en container med faciliteter til undervisning, så kontakt vores erfarne salgsteam på +45 70231380 – så finder vi i fællesskab frem til den optimale løsning for dit projekt.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan kan en container indrettes til undervisning?

  En container kan indrettes til undervisning på flere forskellige måder. Det kan være, I har behov for et lokale til traditionel tavle baseret undervisning – et klasseværelse – men det kan også være, jeres behov er møntet på en bestemt type specialundervisning. Uanset hvilken type undervisning, jeres containere skal indrettes til, har vi hos DC-Supply A/S bred erfaring med indretning af containere til undervisning, vi har således bygget både mobile klasseværelser og værksteder til undervisning, undervisningslokaler til erhvervsuddannelser og sågar en mobil maskinrum simulator til studerende på maskinmesteruddannelserne. Kontakt os gerne for en nærmere afklaring af, hvordan vi kan hjælpe jer med indretning af containere til netop jeres undervisningssituation.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en container til undervisning være mobil?

  Ja, en container til undervisning kan helt sikkert leveres i form af en mobil løsning fra DC-Supply A/S. Vi har leveret mange mobile klasseværelser og andre mere specialiserede løsninger til bestemte undervisningsformål, og er altid klar på en ny udfordring. Vil du vide mere om de mange muligheder med specialbyggede containere, så kontakt gerne vores salgsteam på +45 70231380.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 2 =

Felter markeret med * er obligatoriske.