www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning

Salg og leje af containere til ophold og overnatning.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder både salg og leje af containere til ophold og overnatning. Har du eller din virksomhed således behov for en container med faciliteter til ophold og overnatning – uanset om det er for en kortere eller længere periode – står vi klar, både med en stor udlejningsflåde og med ekspertise og erfaring, når det gælder specialbyggede løsninger.

Find inspiration til Jeres næste containerløsning inden for ophold og overnatning her på siden og kontakt gerne vores erfarne personale for råd og vejledning i forhold til jeres specifikke situation.

Find din løsning inden for:

Byggeplads og pavillon

OPHOLDS CONTAINERE TIL

Byggeplads og pavillon

Uanset om du har brug for en skurvogn med toilet og bad, omklædningsrum, undervisningslokaler, fitness pavilloner eller andre faciliteter – så tilbyder vi et bredt udvalg af effektive og sikre løsninger indenfor byggepladsindretning og pavilloner.

Køkken og kantine
OPHOLDS CONTAINERE TIL

Køkken og kantine

Skal du renovere eksisterende køkken- eller kantine faciliteter, kan du hos DC-Supply A/S købe eller leje en midlertidig løsning, der hurtigt og uden besvær kan opstilles i nærheden af eksisterende byggeri.

Kontor
OPHOLDS CONTAINERE TIL

Kontor

Vores specialtilpassede kontor container løsninger kan leveres med alt i inventar og udstyr, der er nødvendigt for at virksomheden kan fortsætte arbejdsgangen ubesværet og ganske som normalt.

Toilet
OPHOLDS CONTAINERE TIL

Bad og toilet

Hos DC-Supply A/S fremstiller vi specialbyggede containere med bad og toilet til eksempelvis byggepladser og mandskabsbeboelse. Vores løsninger til bad og toilet er både robuste og komfortable at anvende!

Specialbygget beboelse
OPHOLDS CONTAINERE TIL

Specialbygget beboelse

En specialbygget container løsning til beboelse udføres altid i tæt dialog med kunden, og vi tilstræber altid ikke blot at imødekomme, men at overstige vores kunders forventninger.

Moderne faciliteter i egen produktion hos DC-Supply A/S

Egen produktion.

Vi bygger alle containere til ophold og overnatning på eget værksted.

Moderne faciliteter i containere til ophold og overnatning

Med velindrettede containerløsninger til ophold og overnatning sikrer du optimale forhold – eksempelvis for mandskabet på byggepladsen. Vi tilbyder således opholds containere til både kontor og kantine, såvel som omklædning og toilet- og badefaciliteter. Skal mandskabet opholde sig på lokationen over en længere periode, giver moderne og komfortable containerløsninger private og trygge rammer for overnatning. Vores container løsninger til ophold og overnatning kan leveres over hele verden, fra Grønland i nord til det afrikanske kontinent i syd.
Tel.: +45 70 23 13 80

Når du køber eller lejer containere hos DC-Supply A/S til ophold og overnatning, er du garanteret funktionelle og moderne faciliteter, uanset om container løsningen skal anvendes til få eller mange personer. Vi har eksempelvis tidligere leveret en hel skurby til ophold for 60 personer med alle nødvendige faciliteter som eksempelvis mødelokaler, kantine, bad, toilet og omklædning – men vi leverer lige så gerne et enkeltstående beboelsesmodul med to rum og fælles toilet/bad.

Har du brug for en midlertidig eller permanent, mobil eller fast løsning til ophold og overnatning, så tag fat i os hos DC-Supply A/S. Vores stærke og erfarne medarbejderstab er klar med en høj grad af teknisk viden og faglighed – og ikke mindst erfaring – og vi er hver dag stolte af at levere håndværk i særklasse. Vores kunder skal nemlig kun have det bedste!

Spørgsmål og svar om containere til ophold og overnatning

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en container indrettes som bolig?

  Ja, en container kan med special tilpasning indrettes som bolig.Hos DC-Supply har vi rigtig stor erfaring med indretning af beboelse i containere, og vi har leveret bolig løsninger til både Grønland og Afrika.
  Se mere om containere indrettet som bolig her:
  https://www.dc-supply.dk/ophold-overnatning/specialbygget-beboelse/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Må jeg bo i en container?

  Du må bo i en container, hvis den er indrettet til beboelse og godkendt som sådan der hvor den er opstillet. Med en specialbygget løsning hos DC-Supply kan en container laves om til en solid bolig, som har det hele – både i form af isolering, varmeforsyning, kloakering, køkken, bad, etc..
  Se mere om containere indrettet som bolig her:
  https://www.dc-supply.dk/ophold-overnatning/specialbygget-beboelse/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en container bolig flyttes?

  Ja, hos DC-Supply tilbyder vi mobile container løsninger til ophold og beboelse. Har du eller din virksomhed således behov for en container med faciliteter til ophold og overnatning – uanset om det er for en kortere eller længere periode – er vi klar med ekspertise og erfaring.

Opholds containere fra DC-Supply A/S:

20 fods toiletbygning

20 fods toiletbygning

Køb eller lej 20 fods toiletbygning hos DC-Supply A/S. Her er 4 separate toiletter og handicaptoilet – klar til levering og opstilling.

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormoduler fra DC-Supply A/S kan stables i flere etager og er klar til brug direkte ved levering.

20 fods kontor moduler

20 fods kontor moduler

Køb 20 fods standard kontor moduler hos DC-Supply – flere modeller på lager – omgående levering.

Byggeplads indretning

Byggeplads indretning

Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

Kontorcontainer

Kontorcontainer

Kunden skulle i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.

Midlertidig kontorcontainer

Midlertidig kontorcontainer

Til fødevarevirksomheden Tican har DC-Supply A/S leveret midlertidige kontorfaciliteter baseret på standard ISO containere.

Transportabel kantine

Transportabel kantine

Hos DC-Supply fremstiller vi køkken- og kantinefaciliteter til både leasing og almindelig salg.

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Mobilt kontor i container

Mobilt kontor i container

Mobile kontorer i container moduler: DC-Supply A/S leverer mobilt kontor i specialbygget container løsning. Hurtig levering og opstilling.

Mobile undervisningslokaler

Mobile undervisningslokaler

Mobile undervisningslokaler i specialbyggede containere: DC-Supply A/S leverer modulbaseret, mobilt undervisningslokale med værksted til Vestas.

ISO container specialbygget til beboelse

ISO container specialbygget til beboelse

Etablering af kontor, omklædning og kantine med køkken for 200 personer samt 250 kvm kontor faciliteter + øvrige container enheder i alt 100 specialbyggede ISO container enheder.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Midlertidige klasseværelser

Midlertidige klasseværelser

Da Aalborg Kommune skulle renovere Vejgaard Skole pga. skimmelsvamp opstod der akut mangel på faciliteter. DC-Supply A/S leverede hurtigt 11 specialtilpassede containere på i alt 150 m2 til midlertidige klasseværelser.

Containere til mandskabsbeboelse

Containere til mandskabsbeboelse

Her hos DC-Supply A/S har vi fremstillet en specialbygget container mandskabsbeboelses løsning. Denne kan bruges til komplicerede opholds- og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

Container bolig til flygtninge eller studerende

Container bolig til flygtninge eller studerende

Container boliger fra DC-Supply A/S er fleksible indkvarteringsfaciliteter, der tilbyder en effektiv, fleksibel og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig højkvalitets beboelse til f.eks. flygtninge eller studerende.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.