Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning

Ophold & overnatning: Salg og leje af containere

DC-Supply tilbyder både salg og leje af containere til ophold og overnatning. Har du eller din virksomhed således behov for en container med faciliteter til ophold og overnatning – uanset om det er for en kortere eller længere periode – står vi klar, både med en stor udlejnings flåde og med ekspertise og erfaring når det gælder specialbyggede løsninger.

Find inspiration til jeres næste containerløsning inden for ophold og overnatning her på siden og kontakt gerne vores erfarne personale for råd og vejledning i forhold til jeres specifikke situation.

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormodul

DC-Supplys 3×6 meter kontormoduler kan stables i flere etager og er klar til brug direkte ved levering.

20 fods kontor moduler

20 fods kontor moduler

Køb 20 fods standard kontor moduler hos DC-Supply – flere modeller på lager – omgående levering.

40 fods isoleret container – DCS 4064

40 fods isoleret container – DCS 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

Byggeplads indretning

Byggeplads indretning

Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

Kontorcontainer

Kontorcontainer

Kunden skulle i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.

Midlertidig kontorcontainer

Midlertidig kontorcontainer

Til fødevarevirksomheden Tican har DC-Supply leveret midlertidige kontorfaciliteter baseret på standard ISO containere.

Transportabel kantine

Transportabel kantine

Hos DC-Supply fremstiller vi køkken- og kantinefaciliteter til både leasing og almindelig salg.

4 personers skurvogn – DCS 2051

4 personers skurvogn – DCS 2051

Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad, køkken og ophold.

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Fitness pavilloner

Fitness pavilloner

Kunden havde behov for at skabe et rum hvori der kunne placeres fitness udstyr. Desuden skulle pavillon, placeres tæt på eksisterende byggeri.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Containere til mandskabsbeboelse

Containere til mandskabsbeboelse

Her hos DC-Supply har vi fremstillet en specialbygget mandskabsbeboelses løsning. Denne kan bruges til kompliceret ophold og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

Moderne faciliteter i containere til ophold og overnatning

Med velindrettede containerløsninger til ophold og overnatning sikrer du optimale forhold – eksempelvis for mandskabet på byggepladsen. Vi tilbyder således opholds containere til både kontor og kantine, såvel som omklædning og toilet- og badefaciliteter. Skal mandskabet opholde sig på lokationen over en længere periode, giver moderne og komfortable containerløsninger private og trygge rammer for overnatning.

Når du køber eller lejer containere hos DC-Supply til ophold og overnatning, er du garanteret funktionelle og moderne faciliteter, uanset om container løsningen skal anvendes til få eller mange personer. Vi har eksempelvis tidligere leveret en hel skurby til ophold for 60 personer med alle nødvendige faciliteter som eksempelvis mødelokaler, kantine, bad, toilet og omklædning – men vi leverer lige så gerne et enkeltstående beboelsesmodul med to rum og fælles toilet/bad.

Har du brug for en midlertidig eller permanent, mobil eller fast løsning til ophold og overnatning, så tag fat i os hos DC-Supply. Vores stærke og erfarne medarbejderstab er klar med en høj grad af teknisk viden og faglighed – og ikke mindst erfaring – og vi er hver dag stolte af at levere håndværk i særklasse. Vores kunder skal nemlig kun have det bedste!

Spørgsmål & svar – Containere til ophold og overnatning

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan en container indrettes som bolig?

  Ja, en container kan med special tilpasning indrettes som bolig.Hos DC-Supply har vi rigtig stor erfaring med indretning af beboelse i containere, og vi har leveret bolig løsninger til både Grønland og Afrika.
  Se mere om containere indrettet som bolig her:
  https://www.dc-supply.dk/ophold-overnatning/specialbygget-beboelse/

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Må jeg bo i en container?

  Du må bo i en container, hvis den er indrettet til beboelse og godkendt som sådan der hvor den er opstillet. Med en specialbygget løsning hos DC-Supply kan en container laves om til en solid bolig, som har det hele – både i form af isolering, varmeforsyning, kloakering, køkken, bad, etc..
  Se mere om containere indrettet som bolig her:
  https://www.dc-supply.dk/ophold-overnatning/specialbygget-beboelse/

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan en container bolig flyttes?

  Ja, hos DC-Supply tilbyder vi mobile container løsninger til ophold og beboelse. Har du eller din virksomhed således behov for en container med faciliteter til ophold og overnatning – uanset om det er for en kortere eller længere periode – er vi klar med ekspertise og erfaring.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This