www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Containere med bad 5 Toiletcontainer

Toiletcontainer.

En toiletcontainer finder anvendelse mange steder, både på byggepladser, til arrangementer og events og meget, meget mere. DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder både salg og leje af toiletcontainere – vi har sågar designet og produceret en selvforsynende udgave til opstilling i Grønland.

Vi bygger specialindrettede toiletcontainere til både familie- og mandskabsbeboelse. Her er mulighed for at lave en integreret løsning, der kombinerer toilet- og badefaciliteter med lokaler til ophold, således alle sikres et trygt og komfortabelt ophold i hjemlige rammer, uanset hvor I befinder jer.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Toilet containere fra DC-Supply A/S:

20 fods toiletbygning

20 fods toiletbygning

Køb eller lej 20 fods toiletbygning hos DC-Supply A/S. Her er 4 separate toiletter og handicaptoilet – klar til levering og opstilling.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Bestil toiletcontainer til private og erhverv

Har du brug for en toiletcontainer har vi hos DC-Supply A/S stor erfaring, og vi hjælper gerne med råd og vejledning til netop dit unikke projekt.

I forbindelse med arrangementer og events er vores 20 fods ISO toiletcontainer med to separate toiletter og brusekabiner en rigtig god løsning. Containeren er både robust og komfortabel, og fordi den er forsynet med gaffellommer kan den nemt flyttes efter behov med truck eller kran.

Til opstilling på byggepladsen er en container med tekøkken og toilet den ideelle løsning som midlertidig køkkencontainer eller opholdsrum – her er der rigtig mange anvendelses muligheder.

Kontakt os gerne for en nærmere aftale, hvor vi kan se på sagen i fællesskab.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.