www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tilbehør, låse og inventar 5 Container inventar

Container inventar.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder et bredt udvalg af container inventar i høj kvalitet, således indretningen af din containerløsning til ophold eller beboelse kan optimeres bedst muligt. Uanset om der skal etableres kontor faciliteter, køkken til byggepladsen, ekstra arbejdspladser, opholdsrum eller mandskabs beboelse kan vi hjælpe dig med container inventaret.

Vi leverer container inventar både i form af møbler så som reoler, senge, stole og borde, såvel som hvidevarer og små el-artikler. Når du køber eller lejer en container løsning hos DC-Supply A/S, hjælper vi gerne med at skræddersy container inventaret efter netop jeres behov, ligesom vi også tilbyder nyt container inventar til en allerede eksisterende container løsning, uanset hvor eller hvornår, du har købt den.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Container inventar fra DC-Supply A/S:

BOXMADRAS

Boxmadras  til container

KAFFEMASKINE

Kaffemaskine til container

KANTINESTOL

Kantinestol til container

KLAPBORD

Klapbord  til container

KOGEPLADE

Kogeplade  til container

KONTORSTOL

Kontorstol  til container

KØJESENG

Køjeseng til container

KØLESKAB

Køleskab  til container

MIKROBØLGEOVN

Mikrobølgeovn til container

REOLER

Reoler til container

SKRALDESPAND

Skraldespand  til container

SKRIVEBORD

Skrivebord til container

SKRIVEBORDSKASSETTE

Skrivebordskassette til container

SPRINGMADRAS

Springmadras  til container

Container inventar til den optimale indretning

Hos DC-Supply har vi mange års erfaring med indretning af containere til ophold og beboelse, og med container inventar i høj kvalitet sikrer vi den optimale indretning af din container løsning. Vi tør godt kalde os eksperter i design, produktion og indretning af special containere – og her spiller især inventaret i containeren en stor rolle. Når man indretter en container med faciliteter til enhver form for ophold, er det vigtigt at man vælger inventar, der udover at være utrolig slidstærkt også opfylder de funktionelle krav, man måtte have. Generelt er vores container inventar derfor udført i en solid kvalitet, der er skabt til krævende arbejdsmiljøer og er lette at rengøre.

Har du brug for information, råd, vejledning eller input omkring container inventar til såvel nye som eksisterende containerløsninger, er DC-Supplys erfarne personale altid klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål. Vi er eksperter i container inventar til den optimale indretning, uanset om det er i baghaven, på byggepladsen eller boreplatformen. Kontakt os i dag, og du er hurtigt videre i beslutningsprocessen!

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

12 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.