Vælg en side
Du er her: Forside 5 Tilbehør, låse & inventar 5 Tilbehør

Tilbehør til containere

DC-Supply tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til containere, både i form af elementer til indretning af containerløsninger som eksempelvis reoler og lysarmaturer, men også trappeløsninger, hjørner til fundament og bridgefittings mm. til opbygning og samling af flere containere i enten serie og/eller etager. Udover at være af høj kvalitet, overholder tilbehør til containere fra DC-Supply gældende sikkerhedsregler og krav.

Aflastningsmåtter

Aflastningsmåtter

Aflastningsmåtter i ruller af 15 meter – meget velegnet til eksempelvis tydelig angivelse af føringsveje på byggepladser.

Miljøkar med elefantrist

Miljøkar med elefantrist

Køb et et miljøkar med elefantrist til din 20 fods container hos DC-Supply – miljøkarret opsamler og tilbageholder spild af farlig væske i tilfælde af lækage.

Håndvask

Håndvask

Smart lille fritstående håndvaskestation med varmt vand og opsamlerdunk – kan bruges alle steder og kræver ikke tilslutning til vand eller kloak.

Containerhjul

Containerhjul

Ekstra kraftige svinghjul med 4 positioners retningslås til ISO containere.

Kørerampe

Kørerampe

Med en kørerampe fra DC-Supply håndterer du nemt dit gods, både når det skal ind og ud af containeren.

Reol beslag

Reol beslag

Flytbare reol beslag er en fleksibel og prisbillig løsning, når du skal indrette din container til opbevaring.

Trapper

Trapper

En trappeløsning til containere er en fleksibel og sikker løsning, når containerne står stablet i lag.

Bridgefittings

Bridgefittings

Bridgefittings benyttes til samling og opbygning af flere containere.

Twistlock

Twistlock

En twistlock indsættes i hjørnerne over og under containeren. Ved at dreje håndtaget, er stakken præ-låst.

Køb og leje af tilbehør til containere

Hos DC-Supply kan du købe, men også leje størstedelen af vores udvalg indenfor tilbehør til containere. Skal der eksempelvis etableres en større containerløsning i flere etager på en byggeplads, tilbyder vi specialudviklede trappesystemer designet med fokus på sikkerhed og enkel håndtering. Ligeledes leverer vi mobile lysarmatur, der ved hjælp af magneter og helt uden brug af kompliceret installation fastgøres på toppen af containeren – og som kan flyttes efter behov.

Vi udvider hele tiden produkt programmet inden for tilbehør til containere, således vi altid kan tilbyde vores kunder et varieret og hensigtsmæssigt udvalg, når container løsningen skal designes og indrettes. Et tæt og mangeårigt samarbejde med en række leverandører inden for container tilbehør, der alle lever op til en høj kvalitetsstandard, sætter os i stand til at levere noget af det bedste tilbehør til containere, der findes på markedet.

DC-Supply har mange års erfaring omkring valg af det helt rigtige tilbehør til containere, og ønsker I råd og vejledning omkring valg af tilbehør til containere, hjælper vores erfarne personale jer gerne videre.

Spørgsmål & svar – Tilbehør til containere

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke typer tilbehør til containere tilbyder i?

  Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi et bredt udvalg af tilbehør til containere, og vi udvider løbende produktprogrammet. Således finder du hos os tilbehør til containere både i form af trapper, beslag og fittings, måtter og riste med mere. Har du brug for yderligere information, råd eller vejledning omkring tilbehør til containere, så kontakt vores erfarne salgsteam på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan jeg leje tilbehør til containere?

  Ja, hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan du leje størstedelen af vores produktprogram indenfor tilbehør til containere. Vi har mange års erfaring indenfor tilbehør til containere, så har du brug for råd og vejledning omkring hvilket tilbehør du med fordel kan leje til dine containere, så kontakt os allerede i dag – vi er klar til at hjælpe dig hurtigt videre.
  Se hvordan du får fat på os her:
  https://www.dc-supply.dk/container-udlejning-og-salg-hos-dc-supply/kontakt-os/

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad kan jeg forvente i forhold til kvaliteten af tilbehør til containere?

  Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply arbejder vi kun sammen med leverandører inden for container tilbehør, der alle lever op til en høj kvalitetsstandard. Det betyder, at vi kan levere noget af det bedste tilbehør til containere, der findes på markedet. Vores kunder skal kun have det bedste, også når det gælder kvaliteten af tilbehør! Med kvalitetscertificering efter ISO 9001, stiller vi også internt høje krav til kvalitetsstyring – så kontakt os gerne, hvis har du brug for kvalificeret rådgivning inden for valg af tilbehør til containere. Ring til os på +45 70231380 eller skriv til os på info@dc-supply.dk.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This