Vælg en side

Tilbehør til containere

DC-Supply tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til containere, både i form af elementer til indretning af containerløsninger som eksempelvis reoler og lysarmaturer, men også trappeløsninger, hjørner til fundament og bridgefittings mm. til opbygning og samling af flere containere i enten serie og/eller etager. Udover at være af høj kvalitet, overholder tilbehør til containere fra DC-Supply gældende sikkerhedsregler og krav.

Miljøkar med elefantrist

Miljøkar med elefantrist

Køb et et miljøkar med elefantrist til din 20 fods container hos DC-Supply – miljøkarret opsamler og tilbageholder spild af farlig væske i tilfælde af lækage.

Håndvask

Håndvask

Smart lille fritstående håndvaskestation med varmt vand og opsamlerdunk – kan bruges alle steder og kræver ikke tilslutning til vand eller kloak.

Containerhjul

Containerhjul

Ekstra kraftige svinghjul med 4 positioners retningslås til ISO containere.

Kørerampe

Kørerampe

Med en kørerampe fra DC-Supply håndterer du nemt dit gods, både når det skal ind og ud af containeren.

Reol beslag

Reol beslag

Flytbare reol beslag er en fleksibel og prisbillig løsning, når du skal indrette din container til opbevaring.

Trapper

Trapper

En trappeløsning til containere er en fleksibel og sikker løsning, når containerne står stablet i lag.

Bridgefittings

Bridgefittings

Bridgefittings benyttes til samling og opbygning af flere containere.

Twistlock

Twistlock

En twistlock indsættes i hjørnerne over og under containeren. Ved at dreje håndtaget, er stakken præ-låst.

Køb og leje af tilbehør til containere

Hos DC-Supply kan du købe, men også leje størstedelen af vores udvalg indenfor tilbehør til containere. Skal der eksempelvis etableres en større containerløsning i flere etager på en byggeplads, tilbyder vi specialudviklede trappesystemer designet med fokus på sikkerhed og enkel håndtering. Ligeledes leverer vi mobile lysarmatur, der ved hjælp af magneter og helt uden brug af kompliceret installation fastgøres på toppen af containeren – og som kan flyttes efter behov.

Vi udvider hele tiden produkt programmet inden for tilbehør til containere, således vi altid kan tilbyde vores kunder et varieret og hensigtsmæssigt udvalg, når container løsningen skal designes og indrettes. Et tæt og mangeårigt samarbejde med en række leverandører inden for container tilbehør, der alle lever op til en høj kvalitetsstandard, sætter os i stand til at levere noget af det bedste tilbehør til containere, der findes på markedet.

DC-Supply har mange års erfaring omkring valg af det helt rigtige tilbehør til containere, og ønsker I råd og vejledning omkring valg af tilbehør til containere, hjælper vores erfarne personale jer gerne videre.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This