www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Udlejning 5 Lej indrettet container

Lej indrettet container.

Lej en indrettet container hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply! Vi har en stor lejeflåde af forskellige indrettede container til alle former for ophold eller bolig.

Søger du eksempelvis opholdsfaciliteter til mandskabet på byggepladsen, så tag et kig på vores skurvogne og kontorer – og skal du arrangere events, så er en showroom container eller sågar en bar container måske lige det, du  er på udkig efter. Alle vores indrettede containere udlejes for både kortere og længere perioder. Har du specifikke behov eller ønsker bestille leje af en indrettet container, så kontakt vores salgsteam.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Indrettede containere til leje hos DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Kontakt os for leje af indrettet container

Ring til os allerede i dag, hvis du ønsker at leje en indrettet container. Så finder vi i fællesskab frem til en løsning, det matcher jeres behov både i forhold til indretning, kapacitet og leveringstid – og til en rigtig god pris.

Vi leverer indrettede containere til leje over hele landet, og du kan leje en indrettet container lige så lang (eller kort) tid, du har brug for. Se vores lejebetingelser her

Har du brug for at leje standard containere, tilbyder vi også det – se nærmere lige her

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.