Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event & Udstilling 5 Bar containere

Bar containere

Hos DC-Supply designer og producerer vi mange forskellige typer specialcontainer løsninger til events og begivenheder, og i den forbindelse er bar containere meget populære. Vi har blandt andet specialbygget mobile bar container løsninger med tagterrasse og hydraulisk sideåbning – kun fantasien sætter grænser når det kommer til udstyr og indretning. Løsningen kan eksempelvis udstyres med vask, fadølsanlæg, fladskærm, siddepladser og udvendig markise – så er du helt klar til at byde gæsterne velkommen indenfor i baren! Hos DC-Supply kan du både købe special løsninger, som vi bygger helt specifikt efter dine ønsker og behov – eller du kan leje vores egen bar container til enkeltstående arrangementer som eksempelvis et jubilæum, kundearrangement eller lignende.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Bar container til Aalborg Karneval

Bar container til Aalborg Karneval

Til den store fest i Kildeparken i Aalborg har DC-Supply specialbygget metervis af bar, klar til at udskænkning af kolde drikkevarer.

Hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply kan danne rammen om din næste salgscontainer.

Mobile bar containere bygget efter behov

Skal der gøres noget ekstra ud af messestanden, eller har din virksomhed for eksempel behov for hyggelige rammer omkring kundearrangementer, kurser eller andre typer events, kan en specialbygget bar container fra DC-Supply være netop det, du søger. I fællesskab med jer kortlægger vi behovet, hvortil vi med erfaringer, gode ideer og input udarbejder et detaljeret og velovervejet løsningsforslag.

Hos os har du endvidere mulighed for at besøge din nye bar container i virtual reality – her kan du både få oplevelsen af din containerløsning samt mulighed for at interagere med indretningen i 3D.

Vil du vide mere om bar containere fra DC-Supply er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere. Vi hjælper dig med med både en initial afklaring samt råd og vejledning omkring den bedste løsning til netop jeres behov.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This