www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event og udstilling 5 Bar containere

Bar containere.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply designer og producerer vi mange forskellige typer specialcontainer løsninger til events og begivenheder, og i den forbindelse er bar containere meget populære. Vi har blandt andet specialbygget mobile bar container løsninger med tagterrasse og hydraulisk sideåbning – kun fantasien sætter grænser når det kommer til udstyr og indretning.

Løsningen kan eksempelvis udstyres med vask, fadølsanlæg, fladskærm, siddepladser og udvendig markise – så er du helt klar til at byde gæsterne velkommen indenfor i baren! Hos DC-Supply A/S kan du både købe special løsninger, som vi bygger helt specifikt efter dine ønsker og behov – eller du kan leje vores egen bar container til enkeltstående arrangementer som eksempelvis et jubilæum, kundearrangement eller lignende. Alle vores bar containere bygges med udgangspunkt i en helt almindelig standard ISO container – og så vælger du selv, om du skal bruge en 10 fods, 20 fods eller 40 fods bar!

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbyggede bar containere fra DC-Supply A/S:

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Bar container til Aalborg Karneval

Bar container til Aalborg Karneval

Til den store fest i Kildeparken i Aalborg har DC-Supply specialbygget metervis af bar, klar til at udskænkning af kolde drikkevarer.

Bliv klar til årets festivaller med en hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply A/S kan danne rammen om din næste salgscontainer, kiosk, cafe, bar eller serveringsbod.

Mobile bar containere bygget efter behov

 

Skal der gøres noget ekstra ud af messestanden, eller har din virksomhed for eksempel behov for hyggelige rammer omkring kundearrangementer, kurser eller andre typer events, kan en specialbygget bar container fra DC-Supply A/S være netop det, du søger. I fællesskab med jer kortlægger vi behovet, hvortil vi med erfaringer, gode ideer og input udarbejder et detaljeret og velovervejet løsningsforslag.

Hos os har du endvidere mulighed for at besøge din nye bar container i virtual reality – her kan du både få oplevelsen af din containerløsning samt mulighed for at interagere med indretningen i 3D.

Vil du vide mere om bar containere fra DC-Supply A/S er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere. Vi hjælper dig med med både en initial afklaring samt råd og vejledning omkring den bedste løsning til netop jeres behov.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.