www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Kantine container

Kantine container.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply fremstiller og leverer specialbyggede kantine containere til køkken og midlertidige kantine faciliteter. Alle vores løsninger er tilgængelige enten i forbindelse med almindeligt salg eller i form af en leje- eller leasing aftale.

Skal din virksomhed for eksempel renovere eksisterende køkken- eller kantine faciliteter, kan du hos DC-Supply A/S købe eller leje en midlertidig løsning, der hurtigt og uden besvær kan opstilles i nærheden af eksisterende byggeri. Størrelsen på en kantine container kan naturligvis varieres efter behov, og med mulighed for at serieforbinde containerne er fleksibiliteten meget stor. Vi har f.eks. leveret kantine container løsninger med mulighed for at bespise op til 400 mand på én gang!

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Kantine containere fra DC-Supply A/S:

Transportabel kantine

Transportabel kantine

Hos DC-Supply fremstiller vi køkken- og kantinefaciliteter til både leasing og almindelig salg.

Salg og udlejning af kantine containere

Er du på udkig efter en kantine container eller generelt kantine faciliteter, kan du med fordel se nærmere på vores udvalg. Vi tilbyder forskellige løsninger af kantine containere til både større og mindre projekter. Om du mangler et lille køkken til din opholdscontainer, som vil give dig endnu flere anvendelsesmuligheder, eller du mangler en container til et køkken eller en midlertidig kantine, kan vi højst sandsynligt tilbyde dig en løsning, der imødekommer netop dine behov.

Uanset hvilken løsning du har brug for, er du sikret en stabil og hurtig kantineløsning, der opstilles nemt og uden besvær – også på Færøerne og i Grønland. Vi fremstiller og leverer kantine containere, som kan tilpasses og specialbygges afhængigt af, hvad behovet er i den givne situation.

Hos DC-Supply A/S kan du både købe og leje kantine containerne. Hvis du er i tvivl om mulighederne i forhold til enten køb eller leje – eller ønsker du blot yderligere information om udvalget, kan du altid kontakte os. Vores personale sidder klar til at hjælpe og rådgive dig, således du får den bedste løsning til dit kantine container projekt.

Spørgsmål og svar om kantine containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en kantine container være en mobil løsning?

  Ja, hvis du har brug for at kunne flytte rundt på din kantine container – f.eks. mellem byggepladser – kan du få hjælp af DC-Supply A/S til en mobil løsning. Vi gør det nemt for dig med specialbyggede containerløsninger til at imødekomme alle kantine behov – uanset om 2 eller 200 personer skal anvende kantinen. Kontakt os gerne på telefon +45 70231380 og hør nærmere om de mange muligheder for mobile kantinefaciliteter i containere.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en kantine container?

  Hos DC-Supply A/S bygger vi kantine containere til mange forskellige behov. En kantine container kan i princippet være lige så stor eller lille som du måtte ønske – f.eks. Kan flere containere bygges sammen i serieforbindelser, ligesom det også er muligt at bygge i flere etager. Kantine containere til byggepladser kommer ofte i 20 fods container størrelser, eller alternativt i et 3×7 meter containermodul.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor mange personer kan en kantine container bygges til?

  Lige så mange personer, der er brug for! Med egen produktion kan vi hos DC-Supply A/S bygge alle typer containere til nøjagtig det formål og det antal personer, der er behov for skal kunne anvende løsningen. Vi har bygget kantine containere til bespisning af +400 personer, men leverer lige så gerne mindre løsninger, der skal anvendes af en enkelt eller ganske få personer.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

12 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.