Vælg en side

Kantine containere

DC-Supply A/S fremstiller og leverer special byggede kantine containere til køkken og midlertidige kantine faciliteter. Alle vores løsninger er tilgængelige enten i forbindelse med almindeligt salg eller i form af en leje- eller leasing aftale.

Skal din virksomhed for eksempel renovere eksisterende køkken- eller kantine faciliteter, kan du hos DC-Supply A/S således købe eller leje en midlertidig løsning, der hurtigt og uden besvær kan opstilles i nærheden af eksisterende byggeri. Størrelsen på en kantine container kan naturligvis varieres efter behov, og med mulighed for at serieforbinde containerne er fleksibiliteten meget stor. DC-Supply A/S har således leveret kantine container løsninger med mulighed for at bespise op til 400 mand på én gang!

Kantine containere til private og erhverv – salg og leje

En kantine container kan også leveres i form af en container skurvogn med køkken, – eksempelvis til opstilling på byggeplads. Her er køkken og kantine faciliteter samlet i en mindre enhed, men forholdene er lige så indbydende som i de større løsninger. Containeren er let at flytte efter behov, og tilbyder dit personale samme gode forhold, uanset hvor opgaven foregår.

Søger du inspiration, har du spørgsmål eller er du interesseret i yderligere information omkring en kantine container til netop din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This