www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Byggepladsindretning og pavillon 5 Byggeplads containere

Byggeplads containere.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply  er vi specialister i levering og opsætning af containere til byggepladsindretning og pavillon. Fleksibiliteten i containere til indretning af byggepladser giver mulighed for at ændre opbygningen løbende efter behov. Samtidig kan skurbyen, den midlertidige beboelse eller det midlertidige kontor let og hurtigt tilsluttes både vand og el.

Også container moduler er effektive løsninger, der giver stor fleksibilitet i forhold til placering af de enkelte moduler, ligesom de er lette at stable. Ved brug af vores container moduler er det eksempelvis let at lave en mandskabsbygning i flere etager med bl.a. udvendig trappe som frit kan placeres efter ønske.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Byggeplads containere fra DC-Supply A/S:

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormoduler fra DC-Supply A/S kan stables i flere etager og er klar til brug direkte ved levering.

20 fods kontor moduler

20 fods kontor moduler

Køb 20 fods standard kontor moduler hos DC-Supply – flere modeller på lager – omgående levering.

Salg og udlejning af byggeplads containere

Hos DC-Supply A/S finder du stort set alt inden for kontor- og mandskabsmoduler i form af velegnede container opsætninger til indretning af byggepladsen. Vi tilbyder blandt andet førstehjælpscontainere, der indeholder alt det nødvendige udstyr til at håndtere akut opståede nødsituationer, ligesom vi også er leveringsdygtige i skurvogne med toilet og bad.

Uanset hvilken byggeplads container du er på udkig efter, vil du hos DC-Supply A/S kunne få netop den container, du har behov for. Vores brede udvalg giver dig mulighed for selv at vælge størrelsen, således du altid vil kunne optimere containerens indretning alt efter formålet. Og passer standard ISO container størrelsen ikke til jeres behov,  kan vi på eget værksted lave rummene større eller mindre afhængig af, hvor mange containere, der sættes sammen – samt hvor mange skillevægge, der fjernes.

Har du brug for hjælp til indretningen ad byggepladsen, har vi hos DC-Supply A/S en teknisk afdeling, der kan hjælpe dig med at udvikle netop den byggeplads container, som helt præcist lever op til dine og din virksomheds behov.

Kontakt os gerne allerede i dag – vores erfarne medarbejderstab står altid klar med råd og vejledning.

Spørgsmål og svar om byggeplads containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg leje en byggeplads container hos jer?

  Ja, hos DC-Supply A/S har vi et stort program af byggeplads containere til udlejning. Vi har en stor lejeflåde af både mandskabsvogne og skurvogne såvel som isolerede containere, miljøcontainere og kontorcontainere, og kan ofte tilbyde omgående levering. Kontakt os og hør nærmere omkring aktuel lagerstatus og leveringstid – vi sidder klar ved telefonen på +45 70231380.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg få specialbygget en byggeplads container?

  Har du et særligt behov til din byggeplads, som ikke kan imødekommes med en eksisterende container løsning, kan vi hos DC-Supply A/S altid specialbygge og tilpasse containere på vores eget værksted. På den måde kan vi altid tilbyde at imødekomme netop dit specifikke behov.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en byggeplads container fås med solceller?

  Ja, hos DC-Supply A/S følger vi nøje udviklingen inden for vedvarende energi, og kan allerede nu tilbyde strøm til containeren med solcelle-moduler, der er transportable, monteringsklare plug-and-play solenergi platform. Modulerne kan på få minutter monteres på standard 20 fods containere eller mandskabsvogne. Læs mere her og kontakt os gerne for yderliger information eller bestilling.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

14 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.