www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Standard containere 5 20 fods containere

20 fods containere.

Varenr. 103020

20 fods containere fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply kommer både som nye og brugte ISO standardcontainere med CSC-godkendelse og som dobbeltdørs-, sidedørs-, flatrack-, open top- og high cube containere. Du kan også vælge en isoleret container, kølecontainer eller frysecontainer, – og er behovet til vands, er vores offshore containere meget sandsynligt den ideelle løsning.

Alle vores 20 fods containere er i meget robust udførelse, og er således i stand til at klare mange års flittigt brug, uanset hvor opgaven udføres. De mange typer af modeller gør, at der altid kan findes en hensigtsmæssig løsning, uagtet typen og størrelsen af godset. Eksempelvis sikres temperaturfølsomt gods med en køle-fryse container, både under transport og i forbindelse med opbevaring. Netop køle-fryse containere tilbyder DC-Supply A/S endvidere med solceller og batteri – således er containeren selvkørende, og uafhængig af eksterne energiforsyninger eller anden tilkobling.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

20 fods containere fra DC-Supply A/S:

Miljøcontainer 20 fods

Miljøcontainer 20 fods

Med en 20 fods miljøcontainer fra DC-Supply A/S sikrer du forsvarlig opbevaring af potentielt skadelige væsker og materiale, f.eks. på byggepladsen.

Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Platform container 20 og 40 fods

Platform container 20 og 40 fods

Platform standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er uden sider, ender og tag. De egner sig således til transport af overdimensioneret gods, der ikke passer i andre containertyper.

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Flat rack container

Flat rack container

Flat Rack Standard 20 eller 40 fods ISO container med CSC-godkendelse er særligt velegnet til overdimensioneret gods.

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Standard ISO 20 fods dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug.

Containere 20 og 40 fods

Containere 20 og 40 fods

Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fods ISO med CSC-godkendelse.

Få et godt tilbud på 20 fods containere

 

Har du brug for en container, som kan anvendes til større gods eller lignende, så kan vi hos DC-Supply A/S tilbyde flere typer af 20 fods container løsninger afhængig af, hvad dit behov er. Er der eksempelvis tale om overdimensioneret gods, vil enten en flat rack eller high cube 20 fods container være en god og optimal løsning. Vi leverer også containere med sidedørs åbning eller dobbeltdøre – begge modeller gør adgangen nemmere, når der er tale om gods af enten en mere skrøbelig type eller gods der er svært at håndtere.

Uanset hvilken større container, du har brug for, kan vi levere enten en standardløsning eller bygge en specielt til dig og din virksomhed.

Hos DC-Supply A/S kan du både købe og leje flere typer af vores 20 fods containere. Kontakt os for at høre nærmere omkring mulighederne i forhold til de specifikke ønsker og krav i dit projekt – så kommer vi med et godt tilbud på din 20 fods container.

Salg og leje af 20 fods containere hos DC-Supply A/S

Spørgsmål og svar om 20 fods containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en 20 fods container?

  Hos DC-Supply kan du både købe og leje flere typer af 20 fods containere – prisen afhænger af type og indretning. Kontakt os for at høre nærmere omkring mulighederne i forhold til dine specifikke behov og ønsker – så kommer vi med et godt tilbud på din 20 fods container.
  Kontakt os her:
  https://www.dc-supply.dk/container-udlejning-og-salg-hos-dc-supply/kontakt-os/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en 20 fods container?

  En 20 fods standard ISO container har en udvendig længde på 6058 mm, den er 2438 mm bred og 2591 mm høj. Med et rumindhold på hele 32 m3 har den god plads til dit gods.
  Se alle specifikationer på mål og vægt for en 20 fods standard ISO container her:
  https://www.dc-supply.dk/container-maal-vaegt/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg få en 20 fods container med flere døre?

  Ja, hos DC-Supply kan du for eksempel få en 20 fods container som dobbeltdørscontainer eller som sidedørscontainer.
  Se mere om dobbeltdørscontainere her:
  https://www.dc-supply.dk/dobbeltdoerscontainer-20-fods/
  Se mere om sidedørscontainere her:
  https://www.dc-supply.dk/sidedoerscontainer-20-fods/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg få en 20 fods container med CSC-godkendelse?

  Ja, hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i 20 fods containere med CSC-godkendelse til international søtransport. Det gælder uanset om der er tale om en standard ISO stål containere eller en specialbygget løsning.
  Se mere om standard 20 fods ISO containere her:
  https://www.dc-supply.dk/containere-20-og-40-fods/

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.