www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Kontor container 5 Container med mødefaciliteter

Container med mødefaciliteter.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply bygger vi special indrettede containere med alt i mødefaciliteter, det være sig til byggepladser, midlertidig beboelse og ophold eller sågar en hel container skurby. En container med mødefaciliteter er særdeles anvendelig, både når man står over for renovering af eksisterende ejendom og nybyggeri, og derfor skal finde alternativt ophold.

Hos DC-Supply A/S leverer vi specialindrettede containere med alt i inventar og udstyr til etablering af mødefaciliteter, så virksomheden kan fortsætte arbejdsgangen helt som normalt. En mobil container løsning kan nemt opstilles i nærheden af eksisterende byggeri, er både praktisk og let at flytte med, og tilbyder endvidere mulighed for sammenbygning med andre moduler efter behov.

Mødelokaler til Coolshop kontor - specialbygget container løsning
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Containere med mødefaciliteter fra DC-Supply A/S:

Midlertidig kontorcontainer

Midlertidig kontorcontainer

Til fødevarevirksomheden Tican har DC-Supply A/S leveret midlertidige kontorfaciliteter baseret på standard ISO containere.

Få et tilbud på en container med mødefaciliteter

Hos DC-Supply A/S har vi stor erfaring med levering af container faciliteter til ophold, inklusive containere med mødefaciliteter, der imødekommer og overholder bygningsreglementet (BR18). Det gælder også opstillinger i flere etager, med trapper og varmepumper med mere. Tag gerne et kig på vores mange referencer inden for området, og bliv inspireret til dit eget projekt.

Er der specifikke detaljer, du er interesseret i, eller har du blot generelle spørgsmål, kan du til hver en tid søge råd og vejledning hos vores erfarne medarbejder stab. Vi hjælper dig gerne videre!

Mødelokaler til Coolshop kontor - specialbygget container løsning

Spørgsmål og svar om containere med mødefaciliteter

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en container med mødefaciliteter?

  Hvor meget en container med mødefaciliteter koster afhænger af forskellige parametre så som størrelse, graden af specialtilpasning, indretning og inventar m.m. Hos DC-Supply A/S har du mulighed for både at købe og leje en container med mødefaciliteter – ønsker du at købe en specialbygget container, så kontakt vores salgsteam på tlf. +45 70231380. Vil du hellere leje, kan du starte med at tage et kig på vores indrettede containere til leje.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en container med mødefaciliteter?

  Når du samarbejder med DC-Supply A/S omkring en specialbygget container med mødefaciliteter har du mulighed for at få bygget løsningen i lige nøjagtig den størrelse, du har brug for. Er du i stedet på udkig efter midlertidige mødefaciliteter, har vi mange gode bud i vores indrettede containere til leje. Her tager de fleste udgangspunkt i en 20 fods ISO container – du finder de præcise mål på en 20 fods container her.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg selv bestemme indretningen af en container med mødefaciliteter?

  Ja, når du samarbejder med DC-Supply A/S om en specialcontainer løsning, kan du selv bestemme, hvordan lokalerne skal indrettes. Vores erfarne salgsteam rådgiver og vejleder dig naturligvis – og du får de bedste input fra vores tekniske afdeling også, så både konstruktion, håndværk og indretning går op i en højere enhed. Kontakt os gerne allerede i dag på +45 70231380 og lad os tage en snak omkring dine ønsker og behov i forhold til indretning af dine nye mødefaciliteter.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 10 =

Felter markeret med * er obligatoriske.