www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Ophold & Køkken 5 Beboelse

Beboelse i containere.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi rigtig stor erfaring med etablering af beboelse i containere, både når det gælder faste og mobile løsninger.

Midlertidig beboelse til kortere eller længere tids ophold kræver ofte specielle løsninger. Det kan være, pladsen til opstilling er trang, måske skal faciliteterne etableres i et svært fremkommeligt område – eller der er helt specifikke krav til både indretning og kapacitet. 

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Special containere til beboelse fra DC-Supply A/S:

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supply skibe, har DC-Supply A/S konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 fods ISO containere beregnet specielt til søtransport.

Service- og opholdscontainer

Service- og opholdscontainer

Total Wind, som løser opgaver verden over havde brug for beboelse og service faciliteter til deres ansatte såvel som opbevaringsplads til udstyr.

Isoleret mandskabs beboelse

Isoleret mandskabs beboelse

DC-Supply A/S leverede en specialindrettet 20 fods isoleret mandskabscontainer. Resultatet var en opholds- og kontorcontainer, der for kunden var en enkel, fleksibel løsning på den pladsmangel, de i perioder kunne være udfordret af.

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Opgaven til DC-Supply A/S lød på at levere et mandskabsrum med selvforsynende toilet – men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader Celsius!

ISO container specialbygget til beboelse

ISO container specialbygget til beboelse

Etablering af kontor, omklædning og kantine med køkken for 200 personer samt 250 kvm kontor faciliteter + øvrige container enheder i alt 100 specialbyggede ISO container enheder.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Mandskabsbeboelse

Mandskabsbeboelse

Når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

Salg og leje af special container løsninger til beboelse

Uanset om din container til beboelse skal anvendes i Slagelse, Afrika eller nord for Polarcirklen, kan vi skræddersy en løsning til dig på vores eget værksted. Vi kan udstyre containeren med muligheder for tilslutning til det eksisterende forsyningsnet både hvad angår el, vand og kloakering – eller vi kan tilbyde selvforsynende løsninger med eksempelvis solceller, batteri og spildevands opsamling, som vi blandt andet har leveret til Grønland og Færøerne.

Skal komforten være i højsædet, men er tiden knap hvad angår produktions horisonten, kan en løsning være container baseret modulbyggeri. Her har vores fleksible løsningsmodeller til beboelse alle de nødvendige faciliteter som for eksempel køkken, bad og toilet – men kan til enhver tid opbygges efter netop dine specielle ønsker og behov. Når der er behov for nøglefærdig kvalitets beboelse i containere, er modulbyggeri fra DC-Supply A/S en effektiv og billig løsning, og vi tilbyder altid mulighed for både køb og leje af løsninger.

Spørgsmål og svar om beboelse i containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan kan en container til beboelse indrettes?

  En beboelsescontainer kan indrettes lige nøjagtig som du ønsker – både i forhold til el, lys og varme, beklædning på væg og gulv, smart home teknologi m.v. Containere er nemme at stable, og det er også muligt at etablere indvendige trapper, hvis der er behov for beboelse i flere etager. Forsynes containeren til beboelse tillige med udvendig beklædning, kan den matche de omkringliggende bygninger og miljø, og derved indgå som en del af områdets øvrige arkitektur.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Er en container til beboelse ordentligt isoleret?

  Hos DC-Supply A/S er vi eksperter i at levere velisolerede containere, og har bl.a. udviklet patenterede isoleringspaneler, der gør det muligt at anvende en container fra -51℃ til +60℃. Når vi specialbygger containere til beboelse, indgår det altid i betragtningerne, hvor containere skal opstilles og anvendes. Eksempelvis har vi mange års erfaring med at producere og levere containerløsninger til beboelse i Grønland, hvor både terræn, vejrlig og manglende kloakering ellers giver udfordringer.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en beboelsescontainer være mobil?

  Ja, en af de største fordele ved at etablere containerbaseret beboelse er netop, at løsningen kan gøres mobil. Når vi bygger en specialcontainer, kan vi tage højde for, hvorvidt den færdige løsning skal permanent opstilles et bestemt sted – så er der f.eks. mulighed for tilkobling til eksisterende forsyningsnet – eller om den skal anvendes til midlertidigt ophold på forskellige lokationer, eksempelvis i form af mandskabsbeboelse.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.