Vælg en side
Du er her: Forside 5 Militære løsninger

Militære løsninger

DC-Supply har mere end 35 års erfaring med militært samarbejde.

DC-Supply leverer løsninger til det militære marked i hele verden og er din troubleshooter, uanset hvilke udfordringer du står overfor i relation til mobile containerbaserede løsninger. Container militær løsningerne kan være alt fra standard containerløsninger til kundetilpassede løsninger primært baseret på containere eller på agenturvarer.

Specialbyggede militær containere

DC-Supply indretter og specialbygger containere til militær anvendelse.

Vores løsninger tager afsæt i høj teknisk viden, håndværk i særklasse og unik kundeservice. Alt sammen i tæt samarbejde med kunden.

Vi er i alt 27 medarbejdere i form af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrative medarbejdere. DC-Supply har hovedsæde, produktion og lager i Nørresundby samt lagerfaciliteter i både København, Vordingborg, Odense og Århus.

Ingen afstand er for stor

DC-Supply har blandt andet leveret løsninger til så forskellige steder på kloden som Grønland, Færøerne og Uganda. Ingen afstand er for stor – og ingen for lille.

års erfaring

Medarbejdere

Lagre

Vores kernekompetencer

Høj teknisk viden

Virksomheden består af et stærkt team af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrations medarbejdere. Høj faglighed og evne til at samarbejde gør DC-Supply i stand til at producere og konstruere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau.

Håndværk i særklasse

DC-Supply er kendetegnet ved at levere håndværk i særklasse. Med kvalitetscertificering efter ISO 9001, stiller vi høje krav til kvalitetsstyring. Vores erfarne medarbejdere bygger skræddersyede løsninger ud fra vores kunders individuelle ønsker og behov.

Unik kundeservice

DC-Supplys evne til at yde en unik kundeservice, skyldes vores konstante fokus på intern udvikling og vores kompetente medarbejdere. Vi følger alle opgaver til dørs, og følger naturligvis op indtil den endelige slutaflevering har fundet sted.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This