Vælg en side
Du er her: Forside 5 Militær 5 Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

DC-Supply har mere end 35 års erfaring med militært samarbejde, og har leveret både stationære og mobile løsninger til militære formål over hele kloden. Combat information containere har vi gennem årene således leveret i flere forskellige special tilpassede udgaver.
Combat information container (CIC)
Combat information container (CIC)
Combat information container (CIC)

Salg og leje af Combat information containere

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed. Containeren kan efter ønske leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau. Den containerbaserede special løsning tilbyder som standard et strålingsfrit arbejdsmiljø, og er sikret imod overvågning, radiosignaler, stråling, hacking af IT-udstyr, radar eller anden kommunikation. Endvidere er enheden nem at transportere rundt mellem forskellige lokationer på både lastbil, tog, skib og fly.

Virksomheden DC-Supply består af en stærk, dedikeret team af ingeniører, bygningsteknikere, tegnere, smede, tømrere og administrative medarbejdere. Alt arbejde udføres på vores eget produktionsværksted. Sammen leverer vi knowhow på et højt teknisk niveau, overlegen udførelse, og tilbyder unik kundeservice. Vi sætter høje standarder for kvalitetsstyring og opfylder kvalitetscertificering ISO 9001:2015. Alle vores løsninger kommer med efterfølgende opfølgning og service, og vores medarbejdere er altid klar til at imødekomme kundens behov – uanset færdigheder påkrævet.

Yderligere informationer og referencer vedrørende combat information container (CIC) fås ved henvendelse.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This