www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Om DC-Supply A/S 5 Vision og mission

Vision og mission.

Vi sætter kunden i centrum og tilstræber altid at leve op til eller overstige vore kunders forventninger.

Vision

DC-Supply A/S – Danish Container Supply vil være den foretrukne samarbejdspartner og leverandør indenfor mobile container løsninger.

Mission

Vi vil forsyne vore kunder med unikke mobile løsninger, som giver dem mulighed for at udføre deres opgaver med succes. Vi vil leve os ind i kundernes udfordringer og med afsæt i vores solide erfaring, knowhow og kompetencer være med til at finde den optimale løsning.

Værdier

Vi behandler hinanden med tillid og respekt. Vi sikrer medarbejderne de udviklingsmuligheder og den tryghed, det giver at arbejde i en dynamisk og faglig kompetent virksomhed. Vi udvikler og forbedrer konstant vores ydelser.

Kontinuerlig udvikling og innovation

 

Hos DC-Supply A/S møder du mere end 40 års erfaring med specialbyggede containere, produceret og konstrueret på et teknisk højt niveau. Vores løsninger kan tilpasses og optimeres til alle klimaer – fra den hede ørken til det kolde Arktis.

Vi sælger og udlejer vores mobile container løsninger til både civile og militære formål over hele verden, og løsningen kan være alt fra en helt standard ISO container til en meget specifik skræddersyet mobil løsning.

Siden 1981 har vi arbejdet for stærke partnerskaber, både med andre virksomheder men også universiteter og uddannelsesinstitutioner. Vi vægter socialt ansvar og samarbejdet internt højt. Det er vores ønske at tiltrække, beholde og udvikle dygtige medarbejdere, ligesom vi har fokus på at skabe jobs til militære veteraner. Netop derfor er vi medlem af Cabi (en selvejende institution under Beskæftigelsesministeriet), som arbejder for at fremme et arbejdsmarked med plads til flere.

Hos DC-Supply A/S møder du mere end 40 års erfaring med specialbyggede containere

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

12 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.