Vælg en side
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Skibscontainer

Skibscontainer

En standard ISO container med CSC-godkendelse kan anvendes til fragt med skib, tog, lastbil eller fly over hele verden. Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan du både købe og leje skibscontainere i 20 fods og 40 fods størrelser, ligesom du også også ofte kan finde en brugt skibscontainer til salg på vores brugtmarked.

Skibscontainer: Køb og lej skibscontainere hos DC-Supply A/S

Standardiserede skibscontainere til fragt

En skibscontainer – eller ISO container, som den egentlig hedder – er bygget i henhold til specifikationerne fra International Organization for Standardization (ISO). ISO standardiseringen sikrer, at skibscontainere opfylder kravene til både størrelse og holdbarhed, så de kan stables sikkert og ensartet på skibe, tog, lastbiler og fly. ISO containere inspiceres hver 30. måned af en certificeret inspektør for at sikre, at containeren er inden for specifikationerne og stadig lever op til standardkravene.

Hos DC-Supply A/S kan du købe eller leje en standard ISO skibscontainer i størrelserne 20 fod og 40 fod. Begge container størrelser fås godkendt til fragt (CSC-godkendelse), og ønsker du ombygning eller special tilpasning, klarer vi det på vores eget værksted. Vi sørger også for re-certificering efter ombygning, således containeren bevarer sin fragt godkendelse helt som en standard container.

Ekstra lagerplads med en skibscontainer

Skibscontainere skal jo ikke nødvendigvis sendes land og rige rundt hele tiden. Den robuste og vejrbestandige metalkasse er også yderst velegnet til ekstra lagerplads, både på byggepladsen, ved jeres eksisterende domicil – eller når huset derhjemme skal bygges om. Vælger du en isoleret udgave, sikrer du tillige, at godset inde i containeren ikke udsættes for fugt eller kondens.

Hos DC-Supply kan vi f.eks.i udstyre dit ekstra lagerrum med flytbare reoler, varme eller lys, ligesom vi har et bredt udvalg af containerlåse, så du kan sikre godset inde i containeren ekstra godt.

Vi leverer og henter også gerne containeren, uanset hvor i verden du skal bruge den.

Isoleret container 20 og 40 fods

Specialbyggede skibscontainer løsninger

Med udgangspunkt i en 20 fods eller 40 fods standard ISO container kan vi hos DC-Supply tilpasse din løsning til netop dit unikke behov. Vi er et hold af erfarne specialister, der siden 1981 har leveret specialbyggede containerløsninger til et hav af forskellige kunder – private virksomheder og personer såvel som offentlige organisationer. Hos os er ingen opgave for lille eller for stor, for let, for svær – eller for fantasifuld! Se f.eks. Hvordan vi har ombygget to tidligere skibscontainer til en mobil musikscene og øverum – eller genbrugt en skibscontainer til at bygge et venterum med fokus på bæredytighed, som oven i købet er leveret og opstillet i Grønland.

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supplyskibe, har DC-Supply konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 ft ISO containere beregnet specielt til søtransport.

Går du med tanker om et specifikt projekt, eller er du i tvivl om, hvorvidt en specialbygget containerløsning kan imødekomme netop jeres behov, så tag en snak med vores erfarne salgsteam. Vi glæder os allerede til at tage den næste spændende udfordring op!

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This