www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Skibscontainer

Skibscontainer.

En standard ISO container med CSC-godkendelse kan anvendes til fragt med skib, tog, lastbil eller fly over hele verden.
Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan du både købe og leje skibscontainere i 20 fods og 40 fods størrelser, ligesom du også også ofte kan finde en brugt skibscontainer til salg på vores brugtmarked.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Skibscontainer: Køb og lej skibscontainere hos DC-Supply A/S

Standardiserede skibscontainere til fragt

En skibscontainer – eller ISO container, som den egentlig hedder – er bygget i henhold til specifikationerne fra International Organization for Standardization (ISO). ISO standardiseringen sikrer, at skibscontainere opfylder kravene til både størrelse og holdbarhed, så de kan stables sikkert og ensartet på skibe, tog, lastbiler og fly. ISO containere inspiceres hver 30. måned af en certificeret inspektør for at sikre, at containeren er inden for specifikationerne og stadig lever op til standardkravene.

Hos DC-Supply A/S kan du købe eller leje en standard ISO skibscontainer i størrelserne 20 fod og 40 fod. Begge container størrelser fås godkendt til fragt (CSC-godkendelse), og ønsker du ombygning eller special tilpasning, klarer vi det på vores eget værksted. Vi sørger også for re-certificering efter ombygning, således containeren bevarer sin fragt godkendelse helt som en standard container.

Ekstra lagerplads med en skibscontainer

Skibscontainere skal jo ikke nødvendigvis sendes land og rige rundt hele tiden. Den robuste og vejrbestandige metalkasse er også yderst velegnet til ekstra lagerplads, både på byggepladsen, ved jeres eksisterende domicil – eller når huset derhjemme skal bygges om. Vælger du en isoleret udgave, sikrer du tillige, at godset inde i containeren ikke udsættes for fugt eller kondens.

Hos DC-Supply kan vi f.eks.i udstyre dit ekstra lagerrum med flytbare reoler, varme eller lys, ligesom vi har et bredt udvalg af containerlåse, så du kan sikre godset inde i containeren ekstra godt.

Vi leverer og henter også gerne containeren, uanset hvor i verden du skal bruge den.

Flytbare reol beslag til containere

Specialbyggede skibscontainere fra DC-Supply A/S

Med udgangspunkt i en 20 fods eller 40 fods standard ISO skibscontainer kan vi hos DC-Supply A/S tilpasse din løsning til netop dit unikke behov. Vi er et hold af erfarne specialister, der siden 1981 har leveret specialbyggede containerløsninger til et hav af forskellige kunder – private virksomheder og personer såvel som offentlige organisationer. Hos os er ingen opgave for lille eller for stor, for let, for svær – eller for fantasifuld! Se f.eks. Hvordan vi har ombygget to tidligere skibscontainere til en mobil musikscene og øverum – eller genbrugt en skibscontainer til at bygge et venterum med fokus på bæredytighed, som oven i købet er leveret og opstillet i Grønland.

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supply skibe, har DC-Supply A/S konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 fods ISO containere beregnet specielt til søtransport.

Spørgsmål og svar om skibscontainere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad er en skibscontainer?

  En skibscontainer er en standard container, som især anvendes til fragt. En skibscontainer er bygget efter specifikationer fra ISO (International Organization for Standardization) – deraf også betegnelsen ISO container. Standardiseringen sikrer, at en skibscontainer opfylder standard krav til f.eks. størrelse og holdbarhed, så containerne kan stables og transporteres sikkert.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke størrelser har skibscontainere?

  Skibscontainere findes i mange typer og standard størrelser, men 90% af verdens containerflåde er enten 20 fods eller 40 fods størrlse. En skibscontainer, også kaldet en ISO container eller intermodal container, er bygget til intermodal gods transport, hvilket betyder containeren kan anvendes på tvær af transport typer – fra skib til tog til lastbil – uden behov for at læsse og laste gods.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en 20 fods skibscontainer?

  En 20 fods standard ISO skibscontainer har et rumindhold på 32 m3. Den er 6058 mm lang, 2438 mm bred og 2591 mm høj.
  Se alle specifikationer for 20 fods containere her: https://www.dc-supply.dk/container-maal-vaegt/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en 40 fods skibscontainer?

  En 40 fods standard ISO skibscontainer har et rumindhold på 65 m3. Den er 12192 mm lang, 2438 mm bred og 2591 mm høj.
  Se alle specifikationer for 40 fods containere her: https://www.dc-supply.dk/container-maal-vaegt/

Køb eller lej en skibscontainer hos DC-Supply A/S

 

En skibscontainer fra DC-Supply A/S fås i mange forskellige udformninger, og denne containertype er derfor velegnet til rigtig mange forskellige formål. Du kan for eksempel få en dobbeltdørscontainer eller en sidedørscontainer, der begge giver god adgang, når der skal læsses eller losses gods. Vi tilbyder også high cube containere eller open top containere, hvis du skal transportere ekstra højt gods. Er du udfordret af overdimensioneret gods, kan en platform container eller en flat rack container uden sider være løsningen.

Vi leverer naturligvis også isolerede containere til lager og opbevaring samt køle- og frysecontainere til transport af eksempelvis fødevarer.

Salg & leje +45 70 23 13 80

CSC-godkendt ISO container – find din standard skibscontainer hos os

En CSC-godkendt ISO skibscontainer er lavet til at transportere mange typer gods over større afstande. Således udregnes også containerkapacitet i havne, på skibe etc. i TEU (Twenty-foot Equivalent Units) – hvilket betyder 20 fods svarende enheder i forhold til ISO containere. De standardiserede mål for skibscontainere betyder nemlig, at containerne kan anvendes til intermodal godstransport, så godset ikke skal losses og læsses fra den ene enhed til den anden, men kan fragtes direkte på tværs af transporttype, uanset om din container og dermed dit gods skal med fly, tog, lastbil eller skib.

Standardiserede skibscontainere fås i 20 fods og 40 fods størrelser med CSC-godkendelse til fragt. 90% af alt internationalt gods transporteres i dag i containere, og ISO-standarden for containere har efterhånden også påvirket flere andre transportsystemer verden over.

Hos DC-Supply A/S er vi eksperter i salg og leje af containere – også når det kommer til skibscontainere og offshore containere eller ombygning af samme. Kontakt vores erfarne salgsteam på telefon +45 70 23 13 80 eller e-mail info@dc-supply.dk, hvis du vil leje eller købe en skibscontainer – eller ønsker flere informationer om mulighederne for at ombygge en container. Vi glæder os allerede til at tage den næste spændende udfordring op!

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.