Vælg en side

Dobbeltdørs containere

DC-Supply A/S tilbyder standard ISO dobbeltdørscontainere med CSC-godkendelse i 20 fods størrelse, og i offshore model i størrelser af både 10, 20 og high cube 20 fod. Offshore containerne leveres endvidere inklusive kædesling.

Dobbeltdørscontainere har døre i begge ender, hvilket giver fuld adgang ved både lastning og losning af gods. Således er netop denne type container ideel til både transport og opbevaring. Samtidig er den let at håndtere og flytte efter ønske og behov.

Dobbeltdørscontainere i offshore udgave finder typisk anvendelse i transport af varer, hvilket kan omfatte generelle fragtcontainere, bulkcontainere, særlige containere, andet udstyr og beholdere til gas cylindre. Containeren kan leveres med enten træ- og stålgulv, og er forsikret med DNV 2.7-1 certificering.

Salg og leje af dobbeltdørscontainere

En dobbeltdørscontainer fra DC-Supply A/S kan leveres brugt såvel som ny, i et udvalg af farver. Nye containere kan endvidere leveres med din virksomheds eget logo. Robust konstruktion og udførelse er kendetegnende for alle vores container leverancer, og du får et stykke materiel i en høj kvalitet, der er sikret og klar til mange års flittig brug. Det gælder uanset om du vælger en standard container til transport- eller opbevaringsformål, eller du vælger en offshore model til anvendelse i forbindelse med søtransport eller på en boreplatform.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This