www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Byggepladsindretning og pavillon 5 Værktøjscontainer

Værktøjscontainer.

Med en værktøjscontainer fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply får din virksomhed en løsning, der tilpasses netop jeres behov i forhold til netop det værktøj, I anvender. 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til f.eks. generator, incinerator, rør arbejde eller savværk, ligesom vi også kan indrette værktøjscontainere til sikker opbevaring af reservedele, håndværktøj, elektrisk værktøj med mere.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Værktøjscontainere fra DC-Supply A/S:

Savcontainer

Savcontainer

Med en savcontainer fra DC-Supply arbejder savværket altid i tørvejr – containeren har fuld sideåbning, så maskinel nemt installeres og materialer bearbejdes.

Værkstedscontainer til byggeplads

Værkstedscontainer til byggeplads

DC-Supply A/S leverede her 10 og 20 fods værkstedscontainere, der hos kunden kan indrettes med specialværktøjer, kraner og hjælpemidler efter behov.

Blandingsanlæg container

Blandingsanlæg container

DC- Supply A/S leverede en specialløsning med en 40 fods container opbygget som blandingspumpeanlæg til maling af vindmøller på fabrik i USA.

Mobil Værkstedscontainer

Mobil Værkstedscontainer

Hos Rolls-Royce Marine A/S løser man en bred vifte af opgaver, og teknikere og rejsemontører sendes derfor ud på mange forskelige typer projekter. Det kræver det rette værktøj. Er der tale om større projekter, kan det være for besværligt at anskaffe det nødvendige udstyr på stedet eller selv transportere det manuelt.

Støjdæmpet container

Støjdæmpet container

Danvest Energys innovative vind- og dieselløsning er en strømudligning fra en dieselgenerator.

Incinerator container

Incinerator container

Atlas Incinerators havde brug for en mobil løsning til forbrænding af spildolie og affald. DC-Supply A/S leverede en 20 fods specialbygget CSC-godkendt container med affaldsforbrændingsanlæg.

Mobilt container savværk

Mobilt container savværk

Aarsleff stod over for en betydelig udfordring i forbindelse med manglende savværksfaciliteter til byggeplader.

Sikker opbevaring på byggepladsen med en værktøjscontainer

 

Skal du opbevare værktøj, byggematerialer eller maskiner på byggepladsen, er en isoleret container fra DC-Supply en oplagt løsning. En standard ISO container flyttes nemt rundt på pladsen, ligesom containerne kan stables i flere etager. Med en trappeløsning og synlige føringsveje får du således optimal indretning af byggepladsen.

Hos DC-Supply A/S kan du både købe og leje isolerede containere i 20 fods og 40 fods størrelser. Vores isolerede containere kan desuden leveres re-certificeret til søtransport (CSC godkendelse), ligesom de kan indrettes med lys og varme, ventilator, el radiator eller specialtilpassede hylder.

Til sikring af indholdet i værktøjscontaineren tilbyder vi en række forskellige låsemekanismer, hvoraf de fleste er godkendt i højeste forsikringsklasse 5.

Isoleret værktøjscontainer fra DC-Supply A/S

Specialbyggede værktøjscontainere til produktion og industri

Arbejdes der med specialværktøj, eller har virksomheden f.eks. brug for at kunne flytte produktionsfaciliteterne fra sted til sted, tilbyder DC-Supply A/S specialbyggede værktøjscontainere, både i form af mobile løsninger og permanente opstillinger tilsluttet forsyningsnetværk. Vi har leveret specialbyggede værktøjscontainere til mange forskellige typer industri og produktion – eksempelvis mobile slagterier, savcontainere, svejsecontainere, støjdæmpede containere og meget mere.

Hos DC-Supply A/S bygger vi alle special container løsninger på vores eget værksted. Vi har egen intern udviklingsafdeling, hvor maskiningeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører og tegnere styrkeberegner og visualiserer din værktøjscontainer i 3D, inden produktionen påbegyndes af de dygtige håndværkere på værkstedet. Kontakt vores erfarne salgsteam allerede i dag – og bliv hurtigt klar med en container til dit værktøj!

Spørgsmål og svar om værktøjscontainere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en værktøjscontainer?

  Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan du få en værktøjscontainer i lige netop den størrelse, du har brug for. Vi har standard containere helt ned til 6 fods størrelse og helt op til 40 fod. Vi har vores egen interne tekniske afdeling og eget værksted, hvor vi bygger alle specialcontainer løsninger. Så skal dit værksted være rigtig stort eller i flere etager – så bygger vi bare flere containere sammen. Kontakt vores erfarne salgsteam på +45 70231380 eller info@dc-supply.dk – vi finder vi sammen en værktøjscontainer i den rette størrelse til dig.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en værktøjscontainer?

  Prisen på en værktøjscontainer afhænger af flere parametre: Dels af prisen på selve standard containeren, dels af hvilken indretning eller specialtilpasning, du eventuelt ønsker – og af, om du vil købe eller leje. Ring til os på +45 70231380 eller send os en mail på info@dc-supply.dk, så er vi hurtigt klar med et godt tilbud på din værktøjscontainer!

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg få en værktøjscontainer til specialværktøj?

  En værktøjscontainer fra DC-Supply A/S kan tilpasses netop jeres behov i forhold til netop det værktøj, I anvender. Vi har således bred erfaring med skræddersyede løsninger til f.eks. generatorer, incineratorer, rørarbejde og savværk, ligesom vi også har specialbygget værktøjscontainere til sikker opbevaring af reservedele, håndværktøj, elektrisk værktøj med mere. Kontakt os i dag og hør nærmere om de mange muligheder, når du samarbejder med os om en specialbygget værktøjscontainer.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg få en værktøjscontainer med transportgodkendelse?

  Ja! Hos DC-Supply A/S leverer vi værktøjscontainere med transportgodkendelse (CSC-godkendelse). Har du eksempelvis brug for at kunne flytte værktøjet og produktionsfaciliteterne fra sted til sted, er en mobil værktøjscontainer en oplagt løsning – uanset hvor i verden, du skal anvende den. Skriv til vores salgsafdeling på info@dc-supply.dk eller ring til os på +45 70231380, så hjælper vi dig hurtigt videre.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.