www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event og udstilling 5 Containerbutik

Containerbutik – specialbyggede løsninger.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply møder du et hold erfarne eksperter inden for specialbyggede container løsninger. Vi har gennem tiden bygget mange forskellige containerbutikker til mange forskellige former for handel og salg – både til permanent opstilling, men også som mobile løsninger, så butikken nemt kan transporteres derhen, hvor behovet er.

Når du vælger at få bygget din containerbutik hos os, sætter kun fantasien grænser for, hvordan butikken kan indrettes. Med udgangspunkt i en standard ISO container – typisk i 20 fods eller 40 fods størrelse – designer, bygger og leverer vi din containerbutik, så den imødekommer alle dine ønsker og krav. Hele processen foregår i tæt dialog med dig som kunde, så du altid er opdateret og involveret i projektet – og ved præcis, hvornår du er klar til åbne din butik!
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Containerbutikker fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply A/S designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Transportabel isbod

Transportabel isbod

DC-Supply A/S fik til opgave at designe en transportabel isbod til salg af økologisk is.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

7-Eleven container butik

7-Eleven container butik

7-Eleven var udfordret i forhold til at få fundet en sikker, forsvarlig løsning på, hvordan en midlertidig butik kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.

Specialbygget containerbutik – en skræddersyet butiksløsning

Med en specialbygget containerbutik har du mulighed for at få en skræddersyet butiksløsning med størrelse, udseende og indretning helt efter dine ønsker, krav og behov. Er du på udkig efter en stor butiksløsning, bygger vi flere containere sammen, så du får netop den størrelse butikslokale(r), du har brug for. En containerbutik kan endda også bygges i flere etager med indvendig trappe – eller hvad med en tagterrasse på toppen, hvis din butik f.eks. også tilbyder servering af mad og drikke?

Udvendig kan butikken forsynes med træbeklædning, ligesom du kan vælge at udstyre containeren med store flotte glasfacader, så du får et rigtig godt udstillingsvindue i butikken. Vi tilbyder også alle former for el- og tekniske installationer, bla. indbygget lys, ventilation og varme, eller smart home løsninger og wifi.

Selve indretningen af butikken begrænses stort set kun af fantasien: Du kan frit vælge beklædning til vægge, gulve og lofter, og skal der ekstra støjsikring til, har vi også stor erfaring på dét område – så du kan roligt åbne musikbutik eller hifi-udsalg i en container uden at bekymre dig over, om naboerne generes.

Fastmonteret inventar i form af f.eks. hylder, reoler, køkken, bad og toilet bygger vi også gerne ind i din specialcontainer løsning.

Specialbygget containerbutik fra DC-Supply A/S

Containerbutikker til hele verden

En containerbutik fra DC-Supply A/S kan leveres over hele verden. Vi bygger alle specialcontainer løsninger på vores eget værksted ved hovedsædet i Nørresundby, tæt på Aalborg. Her er vi tæt på både en af Danmarks største lufthavne, men også gode havneanlæg med internationale forbindelser. Vi har således let adgang til flere transportmuligheder, når en færdig containerbutik forlader værkstedet og skal videre på sin rejse ud i verden. Skal containerbutikken leveres med lastbil eller tog, sørger vi naturligvis også gerne for et. Alle vores specialcontainere fås med CSC-godkendelse, således containeren er godkendt til international transport efter ombygning.

Skal din containerbutik kunne modstå hårde vejrforhold og danne rammerne om en levende handelsstand, også når det er rigtig koldt? Så har vi hos DC-Supply A/S stor erfaring ekspertise med design og byggeri af specialcontainere til Grønland og de arktiske egne – også i form af moderne containerbutikker. Vi producerer containerløsning med patenterede isoleringspaneler, der gør din specialcontainer operationel helt ned til -51°C – og vil du sælge sand i Sahara, så gælder det samme den anden vej, således containeren også kan modstå varme helt op til +51°C.

Ønsker du at vide mere om de mange muligheder med en specialbygget containerbutik, så kontakt vores erfarne salgsteam, og lad os drøfte netop dit projekt. Skriv til os her, eller ring på +45 70231380 – vi ser frem til at hjælpe dig videre.

DC-Supply A/S leverer containere over hele verden

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 13 =

Felter markeret med * er obligatoriske.