www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Sikkerhedscontainer til militær brug

Sikkerhedscontainer til militær brug.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply designer og specialproducerer sikkerhedscontainere til militær brug, eksempelvis i form af ammunitionscontainere, containere til våbenopbevaring og/eller reservedele, værksted med mere.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Sikkerhedscontainer
Sikkerhedscontainer til militær brug - våbenopbevaring
Sikkerhedscontainer til militær brug
Sikkerhedscontainer til militær brug - ammunitions opbevaring

​Salg og leje af sikkerhedscontainere

 

En sikkerhedscontainer er en skæresikker container, der udvendigt beklædes med paneler, som ødelægger klingen, hvis man skærer i containeren med eksempelvis en vinkelsliber. Sammen med et effektivt låsebeslag, der er godkendt i højeste forsikringsklasse 5 – som f.eks. Mavako 3800i eller Flexlock XL – gør det containeren meget svær at bryde ind i. Indvendigt beklædes containeren desuden med sandwichpaneler i brandhæmmende materiale.

Skal sikkerhedscontaineren anvendes til opbevaring af ammunition, specialbygges den til at overholde strenge sikkerhedsmæssige krav. Således udstyres containeren med et effektivt klimaanlæg med følere, der sikrer den ønskede temperatur, regulerer luftfugtigheden og sikrer en frostfri opbevaring. Alle paneler, låger mv. jordes for afledning af statisk elektricitet.

Tilsvarende gør sig gældende i en sikkerhedscontainer til våbenopbevaring, hvor containeren kan indrettes med reoler, hylder og aflåseligt gitterskab til sikker forvaring af udstyr samt yderst fleksible våbenreoler til flere forskellige våbentyper, herunder et jordet skinnesystem med fastmonterede reoler til opbevaring af våben mv.

Alle elinstallationer og øvrig elektronik i en sikkerhedscontainer udføres i henhold til Maskindirektivet, og konstrueres altid med henblik på maksimal sikkerhed. Typisk betyder dette, at anlægget er udstyret med fejlmeldings system med akustisk alarm i forbindelse med fejlmeldinger, samt en kontinuerlig overvågning af driftsforhold.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vådrum container til militær brug

Vådrum container til militær brug

Vådrum containere til militær brug indrettes med toiletter, urinaler, håndvaske, brusekabiner, vandvarmere, affaldsstativer og skabe – alt efter behov.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.