Vælg en side
Du er her: Forside 5 Militær 5 Sikkerhedscontainer til militær brug

Sikkerhedscontainer til militær brug

DC-Supply designer og specialproducerer sikkerhedscontainere til militær brug, eksempelvis i form af ammunitions containere, containere til våbenopbevaring og/eller reservedele, værksted med mere.
Sikkerhedscontainer til militær brug - ammunitions opbevaring
Sikkerhedscontainer til militær brug - våbenopbevaring
Sikkerhedscontainer til militær brug - forsikringsgodkendt lås

​Salg og leje af sikkerhedscontainere

En sikkerhedscontainer er en skæresikker container, der udvendigt beklædes med paneler, som ødelægger klingen, hvis man skærer i containeren med eksempelvis en vinkelsliber. Sammen med et effektivt låsebeslag, der er godkendt i højeste forsikringsklasse 5 – som f.eks. Mavako 3800i eller Flexlock XL – gør det containeren meget svær at bryde ind i. Indvendigt beklædes containeren desuden med sandwichpaneler i brandhæmmende materiale.

Skal sikkerhedscontaineren anvendes til opbevaring af ammunition, specialbygges den til at overholde strenge sikkerhedsmæssige krav. Således udstyres containeren med et effektivt klimaanlæg med følere, der sikrer den ønskede temperatur, regulerer luftfugtigheden og sikrer en frostfri opbevaring. Alle paneler, låger mv. jordes for afledning af statisk elektricitet. Tilsvarende gør sig gældende i en sikkerhedscontainer til våbenopbevaring, hvor containeren kan indrettes med reoler, hylder og aflåseligt gitterskab til sikker forvaring af udstyr samt yderst fleksible våbenreoler til flere forskellige våbentyper, herunder et jordet skinnesystem med fastmonterede reoler til opbevaring af våben mv.

Alle elinstallationer og øvrig elektronik i en sikkerhedscontainer udføres i henhold til maskindirektivet, og konstrueres altid med henblik på maksimal sikkerhed. Typisk betyder dette, at anlægget er udstyret med fejlmeldings system med akustisk alarm i forbindelse med fejlmeldinger, samt en kontinuerlig overvågning af driftsforhold.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This