www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Udlejning

Container udlejning.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi en stor lejeflåde af forskellige typer standard containere og indrettede containere til udlejning.
Vi udlejer alle enheder for både kortere og længere perioder, og er altid klar med råd og vejledning omkring indretning af for eksempel byggepladser eller mandskabsfaciliteter. Har du specifikke behov eller ønsker at være i god tid med en aftale omkring leje af containere, så kontakt vores salgsteam på enten telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Containere til leje hos DC-Supply A/S:

Lej standard containere hos DC-Supply A/S

Standard containere

Vi udlejer standard containere i alle størrelser til nærmest alle former for anvendelse.

Lej indrettede containere hos DC-Supply A/S

Indrettede containere

Vi leverer alle former for opholds- og boligfaciliteter i indrettede containere.

Udlejning af standard containere

Hos DC-Supply A/S tilbyder vi et bredt udvalg af standard containere til leje, både i form af standard ISO stålcontainere helt fra små 6 fods containere til store, rummelige 40 fods containere – såvel som isolerede containere og reefer containere til køl og frys.

Ønsker du at leje en standard container, så kontakt vores hjælpsomme salgsteam for yderligere information omkring pris og levering.

Udlejning af indrettede containere og moduler

Skal der indrettes opholdsfaciliteter til eksempelvis mandskab på byggepladser eller i forbindelse med produktionsbygning eller fabrik, etableres midlertidige kontorfaciliteter – eller noget helt tredje – tilbyder DC-Supply A/S udlejning af moderne, indrettede containere og moduler. Vi har en stor og varieret lejeflåde, der kan imødekomme de fleste behov, og vi tilbyder udlejning i både kortere og længere perioder – også over flere år.

Ved udlejning af containere og moduler tilbyder vi altid levering og afhentning, såvel som opstilling og evt. montering og tilkobling til lokal forsyning. Ønsker du at leje en indrettet container, så kontakt vores salgsafdeling for nærmere information og aftale. Er du i tvivl om, hvilke typer af containere og moduler, vi tilbyder til udlejning, eller mangler du lidt inspiration i forhold til hvordan du f.eks. bedst indretter byggepladsen med faciliteter til ophold, så tag et kig på leje af containere til alle formål her.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.