www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Udlejning 5 Lej standard container

Lej standard container.

Lej en standard container hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply! Vi har en stor lejeflåde af forskellige standard containere lige fra små 6 fods containere, der kan findes plads til overalt – til store, rummelige 40 fods containere.  Du kan også leje en isoleret lager container eller en reefer container til køl og frys.

Alle vores standard containere udlejes for både kortere og længere perioder.  Har du specifikke behov eller ønsker bestille leje af en standard container, så kontakt vores salgsteam på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Standard containere til leje hos DC-Supply A/S:

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Containere 20 og 40 fods

Containere 20 og 40 fods

Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fods ISO med CSC-godkendelse.

Minicontainere

Minicontainere

Hos DC-Supply tilbyder vi mini-sets bestående af 6, 8 og 10 fod containere. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug.

Kontakt os for leje af standard container

Ring til os allerede i dag, hvis du ønsker at leje en standard container. Så finder vi i fællesskab frem til en løsning, det matcher jeres behov både i forhold til kapacitet, leveringstid – og til en rigtig god pris.

Vi leverer standard containere til leje over hele landet, og du kan leje en standard container lige så lang (eller kort) tid, du har brug for. Se vores lejebetingelser her.

Har du brug for at leje indrettede containere, tilbyder vi også det – se nærmere lige her.

DC-Supply A/S - Container salg og container udlejning

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.