www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Ophold & Køkken 5 Ophold

Specialbyggede containere til ophold.

Søger du specialbyggede containere og moduler til ophold har DC-Supply A/S – Danish Container Supply stor ekspertise på området. Vi har leveret containere til stort set alle typer ophold af både kortere og længere varighed. 

Hos os tilpasses løsningen gerne eksisterende byggeri eller omgivelser, ligesom vi også er leveringsdygtige når det gælder offshore anvendelse – vi forestår både CSC-godkendelse og re-certificering.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Opholdscontainere fra DC-Supply A/S:

40 fods opholds/kontorcontainer

40 fods opholds/kontorcontainer

Køb eller lej isoleret 40 fods opholds/kontorcontainer hos DC-Supply A/S. Kan anvendes til kontor, kantine, mødelokaler etc. eller omdannes til beboelse.

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Fodklinik

Fodklinik

I forbindelse med etablering af klinik i forbindelse med sin privatadresse kontaktede en fodterapeut DC-Supply for hjælp til behovs afklaring og etablering.

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

Skanderborg Kommune ønskede et mobilt udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne – det har de fået i form af en udstillingscontainer fra DC-Supply A/S.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Container til bådtransport

Container til bådtransport

DC-Supply A/S har bygget denne 40 fods specialcontainer til Dansk Sejlunion. Containeren skal transportere sejlunionens både til de Olympiske Lege i Rio 2016.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Vindmølle testsite station

Vindmølle testsite station

Selvom testsitet næsten skulle være permanent, var det ikke lovligt at opføre permanent bygning til opgaven på stedet. I den situation kan containere være særdeles nyttige at arbejde med.

Omklædningsrum i containere

Omklædningsrum i containere

Kundens udfordring var manglende mandskabsfaciliteter, lager og laboratorium. På kun 6 uger leverede DC-Supply A/S specialcontainer løsning med omklædning, bad, køkken, laboratorium og lagerum.

Mobilt kontor i container

Mobilt kontor i container

Mobile kontorer i container moduler: DC-Supply A/S leverer mobilt kontor i specialbygget container løsning. Hurtig levering og opstilling.

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Grundet opførelse af bla. ny kantine og køkken bygning, har bygherre behov for dagligt at betjene 350 personer + div konference og møde faciliteter i deres personale kantine, trods byggeriet.

Produktionsskole køkken

Produktionsskole køkken

Køkken i containere til produktionsskole: Hjørrings produktionsskolens køkken- og velfærdsfaciliteter skulle udvides og renoveres over en planlagt 5 måneders periode.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supply skibe, har DC-Supply A/S konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 fods ISO containere beregnet specielt til søtransport.

TV2 Studie

TV2 Studie

En specialcontainer løsning fra DC-Supply A/S gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivoli Københavns særlige omgivelser.

Service- og opholdscontainer

Service- og opholdscontainer

Total Wind, som løser opgaver verden over havde brug for beboelse og service faciliteter til deres ansatte såvel som opbevaringsplads til udstyr.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt system, når der skal etableres salgsboder.

Isoleret mandskabs beboelse

Isoleret mandskabs beboelse

DC-Supply A/S leverede en specialindrettet 20 fods isoleret mandskabscontainer. Resultatet var en opholds- og kontorcontainer, der for kunden var en enkel, fleksibel løsning på den pladsmangel, de i perioder kunne være udfordret af.

Mobil toiletcontainer

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter i Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Opgaven til DC-Supply A/S lød på at levere et mandskabsrum med selvforsynende toilet – men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader Celsius!

ISO container specialbygget til beboelse

ISO container specialbygget til beboelse

Etablering af kontor, omklædning og kantine med køkken for 200 personer samt 250 kvm kontor faciliteter + øvrige container enheder i alt 100 specialbyggede ISO container enheder.

Specialbygget transportabelt køkken

Specialbygget transportabelt køkken

Livgardens køkken- og kantinefaciliteter skulle renoveres over en periode på 7 måneder. Med hjælp fra DC-Supply A/S fik de en midlertidig løsning i form af 13 stk. 20 fods containermoduler sammenbygget til ét storkøkken indeholdende både kantine og lagerfaciliteter.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Hurlumhejhus

Hurlumhejhus

Den nyopførte hurlumhejhus forlystelse skulle holde budgettet, og give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Mandskabsbeboelse

Mandskabsbeboelse

Når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

Backstage container til Det Kgl. Teater

Backstage container til Det Kgl. Teater

Når Det Kgl. Teater hvert 4. år afvikler udendørsforestillinger i Dyrehaven nord for København, følger der bestemte udfordringer med – DC-Supply A/S leverer backstage containerne.

Midlertidige klasseværelser

Midlertidige klasseværelser

Da Aalborg Kommune skulle renovere Vejgaard Skole pga. skimmelsvamp opstod der akut mangel på faciliteter. DC-Supply A/S leverede hurtigt 11 specialtilpassede containere på i alt 150 m2 til midlertidige klasseværelser.

7-Eleven container butik

7-Eleven container butik

7-Eleven var udfordret i forhold til at få fundet en sikker, forsvarlig løsning på, hvordan en midlertidig butik kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.

Container bolig til flygtninge eller studerende

Container bolig til flygtninge eller studerende

Container boliger fra DC-Supply A/S er fleksible indkvarteringsfaciliteter, der tilbyder en effektiv, fleksibel og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig højkvalitets beboelse til f.eks. flygtninge eller studerende.

Salg og leje af specialbyggede opholdscontainere til private og erhverv

Drejer dit special container projekt sig om ophold af længere varighed, er vores fleksible indkvartering baseret på modulopbyggede enheder en effektiv og billig løsning, der imødekommer de fleste behov for nøglefærdig beboelse af høj kvalitet. Containere til ophold kan i mange tilfælde direkte sammenlignes med andre – mere permanente – typer opholdsfaciliteter. Blot har du med en container baseret løsning endnu flere fordele: Ændrer jeres behov sig med tiden, eller får du f.eks. behov for at flytte beboelsen til en anden lokalitet er dette nemt med vores unikke, mobile løsninger. Vi leverer også specialbyggede opholdscontainere til Grønland.

Hos DC-Supply A/S leverer vi alle typer containere til ophold – både til erhverv og offentlige institutioner. Således har vi leveret både kontorer og undervisningslokaler, omklædningsrum, mandskabs beboelse, TV-studie og informationscentre for blot at nævne et lille udsnit.

Har du planer om et projekt, hvor containere til ophold er en del af løsningen hjælper vi dig gerne videre. Vores erfarne salgsteam står altid til rådighed med viden og vejledning, og med vores egen interne tekniske afdeling i ryggen, er du sikker på at din løsning bliver beregnet, designet og udviklet af fagligt stærke ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere.

Spørgsmål og svar om specialbyggede containere til ophold

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan køber jeg en specialbygget container til ophold?

  Første skridt i processen, når du overvejer at købe specialbyggede containere til ophold, er at kontakte vores salgsteam. Her sidder erfarne containereksperter klar til at svare på alle dine spørgsmål, og hjælpe dig videre i processen. Hos DC-Supply A/S oplever du en helt unik kundeservice, hvor vi altid følger alle opgaver til dørs, helt indtil den endelige slutaflevering har fundet sted. Du kan tage kontakt til salgsteamet enten på telefon +45 70231380 eller via e-mail info@dc-supply.dk.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvorfor egner en specialbygget container sig til ophold?

  Containere til ophold kan langt hen ad vejen sammenlignes med andre almindeligt udbredte typer af opholds- eller beboelsesfaciliteter. Med en specialbygget containerløsning har du mulighed for at få enheden fuldstændig tilpasset dit specifikke behov både i forhold til indretning, isolering, beklædning m.v. Endvidere egner en specialbygget container sig især til ophold, hvis der er krav om en mobil løsning, der forholdsvis nemt kan flyttes mellem forskellige lokationer.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan kan en opholdscontainer indrettes?

  Nøjagtig som du ønsker, den skal indrettes! Hos DC-Supply A/S er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan en container kan indrettes til ophold. Vi er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor specialbyggeri af containere, og har mange års ekspertise – også når det gælder indretning af containere til ophold. Her har vi bygget alt lige fra herberg til hjemløse i Grønland over modulbaserede mobile studieboliger til flotte showroom containere, der integrerer og viser de mange muligheder med smart home teknologi.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.