DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Specialbyggede containere til ophold.

Søger du specialbyggede containere og moduler til ophold har DC-Supply A/S – Danish Container Supply stor ekspertise på området. Vi har leveret containere til stort set alle typer ophold af både kortere og længere varighed. 

Hos os tilpasses løsningen gerne eksisterende byggeri eller omgivelser, ligesom vi også er leveringsdygtige når det gælder offshore anvendelse – vi forestår både CSC-godkendelse og re-certificering.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Opholdscontainere fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Fodklinik

Fodklinik

I forbindelse med etablering af klinik i forbindelse med sin privatadresse kontaktede en fodterapeut DC-Supply for hjælp til behovs afklaring og etablering.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Container til bådtransport

Container til bådtransport

DC-Supply A/S har bygget denne 40 ft special container til Dansk Sejlunion. Containeren skal transportere bådene til de Olympiske Lege i Rio 2016.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Vindmølle testsite station

Vindmølle testsite station

Selvom testsite næsten skulle være permanent, var det ikke lovligt at opføre permanent bygning til opgaven på stedet. I den situation kan containere være særdeles nyttige at arbejde med.

Mobilt kontor i container

Mobilt kontor i container

I denne case, skulle kunden i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Grundet opførelse af bla. ny kantine og køkken bygning, har bygherre behov for dagligt at betjene 350 personer + div konference og møde faciliteter i deres personale kantine, trods byggeriet.

Produktions skole køkken

Produktions skole køkken

Hjørrings produktionsskolens køkken/velfærds faciliteter, skulle udvides og renoveres over en planlagt 5 måneders periode.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supplyskibe, har DC-Supply konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 ft ISO containere beregnet specielt til søtransport.

TV2 Studie

TV2 Studie

En containerløsning fra DC-Supply gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivolis særlige omgivelser.

Service container

Service container

Total Wind, som løser opgaver verden over havde brug for beboelse til deres ansatte og opbevaringsfaciliteter til udstyr.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt modulsystem, når der skal etableres salgsboder.

Isoleret mandskabs beboelse

Isoleret mandskabs beboelse

DC-Supply leverede en specialindrettet 20ft isolerede ISO mandskabscontainer. Resultatet var en opholds- og kontorcontainer, som for kunden var en enkel, fleksibel løsning på den pladsmangel, som de i korte og længere perioder kunne være udfordret af.

Mobil toiletcontainer

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter på Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Opgaven til DC-Supply lød på at levere et mandskabsrum med et såkaldt selvforsynende toilet. Men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader celsius.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Hurlumhejhus

Hurlumhejhus

Den nyopførte forlystelse skulle være bæredygtig økonomisk, men give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Beredskabscontainer

Beredskabscontainer

Beredskabscenteret manglede kapacitet i forbindelse med løsningen af deres mange opgaver.

Mandskabsbeboelse

Mandskabsbeboelse

Når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

7-Eleven Container butik

7-Eleven Container butik

7-Elevens var udfordret i forhold til at få fundet en sikker, forsvarlig løsning på, hvordan en midlertidig butik kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.

Salg og leje af specialbyggede opholdscontainere til private og erhverv

Drejer dit special container projekt sig om ophold af længere varighed, er vores fleksible indkvartering baseret på modulopbyggede enheder en effektiv og billig løsning, der imødekommer de fleste behov for nøglefærdig beboelse af høj kvalitet. Containere til ophold kan i mange tilfælde direkte sammenlignes med andre – mere permanente – typer opholdsfaciliteter. Blot har du med en container baseret løsning endnu flere fordele: Ændrer jeres behov sig med tiden, eller får du f.eks. behov for at flytte beboelsen til en anden lokalitet er dette nemt med vores unikke, mobile løsninger. Vi leverer også specialbyggede opholdscontainere til Grønland.

Hos DC-Supply A/S leverer vi alle typer containere til ophold – både til erhverv og offentlige institutioner. Således har vi leveret både kontorer og undervisningslokaler, omklædningsrum, mandskabs beboelse, TV-studie og informationscentre for blot at nævne et lille udsnit.

Har du planer om et projekt, hvor containere til ophold er en del af løsningen hjælper vi dig gerne videre. Vores erfarne salgsteam står altid til rådighed med viden og vejledning, og med vores egen interne tekniske afdeling i ryggen, er du sikker på at din løsning bliver beregnet, designet og udviklet af fagligt stærke ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.