www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Til stort gods 5 High Cube Containere

High Cube containere.

High cube containere fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply har ekstra højde at byde på – for 20 fods og 40 fods modellerne betyder det eksempelvis hele 30 centimeter ekstra højde i forhold til en standard container af samme fod størrelse. Når der er behov for transport eller lagring af gods med ekstra højde, er en high cube container således en ideel løsning.

Vi tilbyder både standard container modeller og offshore samt offshore sidedørs modeller inden for high cube containere. Standard modellerne leveres i enten 20 fods eller 40 fods, hvor offshore modellen kun leveres 20 fods. Offshore dobbeltdørs containeren leveres ligeledes i 20 fods størrelse. Offshorecontaineren godkendes efter retningslinjer fremsat i IMO MSC/Circ. 860 og er ligeledes i overensstemmelse med DNV 2.7-1 certificering for offshorecontainere. Med en high cube container får du væsentligt større rumindhold i containeren, end med en container i standard højde. For en 20 fods model er der for eksempel tale om mere end 5 m3 større rum indhold.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

High cube containere fra DC-Supply A/S:

Køb eller lej High Cube containere i topkvalitet

Når der er brug for større rummelighed, kan du med fordel vælge en high cube container, som er ideel til gods med højere dimensioner. En standard ISO container har en højde på ca. 2,5 meter, hvor du med en High Cube container får en højde på næsten 2,9 meter.

Vores High Cube containere fås også i en offshore udgave med CSC-godkendelse til søtransport. High cube containeren er i offshore modellen tillige konstrueret til at modstå kræfter, andre typer beholdere ikke kan – for netop at kunne holde til mange års flittig brug under de barske forhold på havet.

Skal du således transportere gods med højere dimensioner, er en High Cube container fra DC-Supply A/S en fordelagtig løsning. Hos os kan du enten købe eller leje en High Cube container – offshore udgaven er det dog ikke muligt at leje. Vi tilbyder uanset hvad altid en kort leverings horisont, og vores erfarne medarbejdere står til enhver tid klar med råd og vejledning, således du kommer bedst muligt videre med netop dit projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.