www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Om DC-Supply A/S 5 Egen produktion

Egen produktion.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply bygger vi alle container løsninger i vores egen produktion på værkstedet ved hovedsædet i Nørresundby.

Vores erfarne medarbejdere bygger skræddersyede løsninger ud fra kundernes individuelle ønsker og behov, og vi er kendt for at levere håndværk i særklasse.

Høj faglighed og uovertrufne samarbejdsevner gør os i stand til at producere og levere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau. Med kvalitetscertificering efter ISO 9001:2015, stiller vi også internt høje krav til kvalitetsstyring.

Vi har mere end 40 års erfaring med design, produktion og levering af specialcontainer løsninger. Vores stærke team af ingeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere, salgsafdeling og ledelse sikrer dig ekspertisen til at styre både små og store projekter hurtigt, enkelt og professionelt i mål.

Fra idé til realitet

 

Når vi bygger container løsninger i egen produktion hos DC-Supply A/S, starter projektet med, at vi i fællesskab med kunden definerer projektet.

Herefter sendes opgaven til vores tekniske afdeling, hvor vores egne ingeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører og tegnere foretager styrkeberegning, tegner løsningen op og laver 3D-visualisering.

Vi bygger Special løsninger: Containere til alt - i komplet pakke

Moderne værkstedsfaciliter

 

Egen produktionen hos DC-Supply A/S foregår i moderne værkstedsfacilteter, hvor vores håndværkere rutineret og erfaringsrigt arbejder med byggeri af alle typer container løsninger.

Vores egen produktion er med til at sikre, at projekter kan igangsættes hurtigt og effektiv, samt at vi både i forbindelse med konstruktion, levering og montering kan anvende egen bemanding.

Vil du med på holdet? Vi søger løbende nye kollegaer til vores egen produktion.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.