www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Sidedørscontainer

Sidedørscontainer.

En sidedørscontainer har – udover de sædvanlige døre i gavlen – også døre i den ene langside. Derfor en denne type container især velegnet, når der er behov for fuld adgang. Således anvendes den typisk i forhold til opbevaring i forbindelse med renovering af vinduer, til opmagasinering, eller endda som butik med salg direkte fra containere.

Vores 20 fods sidedørscontainere bliver leveret med surrings-ringe i gulvet, så godset kan sikres ekstra godt under transport. Ligesom vores øvrige standard ISO containere, er sidesdørs containeren CSC-godkendt til søtransport. Du kan få containeren leveret i flere forskellige farver, og det er ligeledes muligt at få din virksomheds eget logo på.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Sidedørscontainer fra DC-Supply A/S:

Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Standard ISO 20 fods dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug.

Få et tilbud på nye og brugte sidedørscontainere

En sidedørscontainer fra DC-Supply A/S kan benyttes til mange formål. Uanset om du vælger at anvende containeren i standard udgaven, eller har brug for specialtilpasning, er vi leveringsdygtige og kan skræddersy sidedørscontainer løsningen til at imødekomme dine ønsker og behov.

Vi bygger alle sidedørscontainere på vores eget værksted ved hovedsædet i Nørresundby, men leverer gerne ikke blot i Danmark, men over hele verden. Hos os kan du både købe og leje 20 fods sidedørscontainere, ligesom du også kan være heldig at finde en sidedørscontainer på vores brugtmarked.

Hos DC-Supply A/S har vi mange års ekspertise i design og produktion af sidedørscontainere, så har du behov for råd og vejledning, yderligere information eller tekniske detaljer omkring sidedørscontainere, er vores erfarne personale klar til at hjælpe dig. Tag kontakt til os allerede i dag – vi sørger for at hjælpe dig hurtigt videre med den sidedørs container, der giver dig den bedste og mest omkostningseffektive løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.