Vælg en side
Du er her: Forside 5 Container moduler 5 Kundetilpassede kontormoduler

Kundetilpassede kontormoduler

Hos DC-Supply specialbygger vi kundetilpassede container kontormoduler helt efter den enkelte kundes ønsker og behov – det gælder både størrelse (længde, højde, bredde) og sammenbygning af flere moduler såvel som installation af eksempelvis køkken, bad eller toilet.

Kundetilpassede kontormoduler
Kundetilpassede kontormoduler
Kundetilpassede kontormoduler

Individuelle løsninger med kundetilpassede kontormoduler

Til en entreprenør har vi eksempelvis bygget kundetilpassede kontormoduler i størrelsen 3,5 x 7 meter, etableret i flere etager og med køkken. Container modulerne har kunden fået leveret i en RAL farve efter eget valg, der matcher virksomhedens visuelle identitet. Alle enheder er desuden udstyret med virksomhedens logo, således kontormodulerne er nemt genkendelige og giver virksomheden god eksponering på byggepladsen.

Kundetilpassede kontormoduler bygges med udgangspunkt i standard container moduler – disse enheder kendes også under navne som f.eks. præfabrikerede containere, prefab moduler og pavilloner. Anvendelsen af standard container moduler gør produktionstiden væsentlig kortere, og hos DC-Supply kan vi på eget værksted skræddersy disse løsninger i næsten lige så høj grad som ISO containere.

Kontormodulerne kan stables (som vist i eksemplet leveret til entreprenør virksomheden), således byggeriet kan etableres i flere etager – her tilbyder vi ligeledes specialudviklede trappesystemer designet med fokus på sikkerhed og enkel håndtering.

Har du brug for at udvide kontorfaciliteterne, rådgiver og vejleder vores erfarne personale hos DC-Supply dig gerne omkring en løsning med kundetilpassede kontormoduler. Kontakt os allerede i dag – vi er klar til at hjælpe dig videre.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Share This