www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Specialbygget beboelse

Specialbygget container løsning til beboelse.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverer rammerne til moderne og komfortabel beboelse i specialbyggede container løsninger, som designes og produceres til at imødekomme også helt specifikke udfordringer og behov. Således har vi ekspertise og erfaring med specialbygget beboelse i eksempelvis Grønland og på Færøerne, ligesom vi har leveret flere container moduler til beboelse i Mellemøsten og på det afrikanske kontinent.

Vi producerer specialbygget beboelse i container løsninger til både civile og militære formål. En specialbygget container løsning til beboelse udføres altid i tæt dialog med kunden, og vi tilstræber altid ikke blot at imødekomme, men at overstige vores kunders forventninger. Hos os skal du være sikker på at få en beboelses løsning, der både innovativt og omkostningseffektivt matcher netop jeres unikke behov.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Beboelses containere fra DC-Supply A/S:

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supply skibe, har DC-Supply A/S konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 fods ISO containere beregnet specielt til søtransport.

Service- og opholdscontainer

Service- og opholdscontainer

Total Wind, som løser opgaver verden over havde brug for beboelse og service faciliteter til deres ansatte såvel som opbevaringsplads til udstyr.

Isoleret mandskabs beboelse

Isoleret mandskabs beboelse

DC-Supply A/S leverede en specialindrettet 20 fods isoleret mandskabscontainer. Resultatet var en opholds- og kontorcontainer, der for kunden var en enkel, fleksibel løsning på den pladsmangel, de i perioder kunne være udfordret af.

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Opgaven til DC-Supply A/S lød på at levere et mandskabsrum med selvforsynende toilet – men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader Celsius!

ISO container specialbygget til beboelse

ISO container specialbygget til beboelse

Etablering af kontor, omklædning og kantine med køkken for 200 personer samt 250 kvm kontor faciliteter + øvrige container enheder i alt 100 specialbyggede ISO container enheder.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Mandskabsbeboelse

Mandskabsbeboelse

Når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

Vi sælger løsninger til både mobil og permanent beboelse

Beboelse i specialbyggede container løsninger kan etableres i permanent såvel som mobil udgave. Til militære formål leverer vi ofte mobil beboelse, der kan fragtes og flyttes efter behov – rundt omkring i verden. Til civile formål opfører vi mest permanent beboelse, men tilbyder naturligvis også mobile og fleksible løsninger, der kan flyttes når eller hvis der bliver brug for det.

Uanset om en beboelses løsning skal være mobil eller permanent, har vi høj ekspertise og erfaring inden for specifikke klima- og fundament tilpasninger. Det samme gælder etablering af faciliteter til beboelse i områder, hvor det ikke er muligt at koble løsningen til forsyningsnet eller kloakering – som eksempelvis på Grønland eller i Uganda.

Skal du etablere faciliteter til beboelse – uanset hvor i verden, det gælder – så kontakt DC-Supply A/S for en snak om mulighederne med specialbyggede containerløsninger. Vores erfarne medarbejderstab er klar til hjælpe dig med netop dit unikke projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

11 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.