Vælg en side
Du er her: Forside 5 Militær 5 Kommunikations container

Kommunikations container

Kommunikationscontaineren er en specialbygget 3-i-1 container, optimeret og udviklet til at udgøre et stort og fleksibelt arbejdsrum.

Kommunikationscontaineren består af en 20 fod baseret rammekonstruktion, hvor siderne kan trækkes ud. Herved opnås et stort og plant gulvareal på over 32 kvm. Væggene er med stærke og lette sandwichpaneler i brandhæmmende materiale. Ud- og sammentrækning af containeren foretages let og hurtigt via det fjernbetjente hydrauliske udtrækssystem. Til containeren hører der en håndpumpe til manuel ind- og udtrækning af sidebokse i tilfælde af strømsvigt.

Containeren er en yderst fleksibel konstruktion med hele 10 isolerede døre inkl. foldedøre. Alle døre har vinduer med effektiv indvendig-aktiveret mørklægningsfunktion. Containeren kan kobles sammen med øvrige 3-i-1 containere via sluser og gangbroer og på den måde fungere som ét stort hovedkvarter. Ved sammenkobling af 2 kommunikationscontainere via portsluse opnås hele 70 kvm gulvareal.

Et effektivt klimaanlæg sikrer den foretrukne temperatur og fordeling af luft. Et stort antal strøm- og dataudtag i loftet giver maksimal fleksibilitet og minimerer antallet af løse kabler mv. på gulvet. Et stort antal energivenlige lyskilder giver behagelig og optimal belysning overalt i containeren. Desuden er containeren udstyret med et nødstrømsanlæg til oplysning af containeren i tilfælde af strømsvigt.

 

  • CSC-godkendt og kan derfor fragtes rundt i hele verden og fylder i transporttilstand ikke mere end en 20 fod container
  • Cargoareal på hele 6 kvm
  • Væg- og loftmonterede C-skinner sikrer, at inventaret fastgøres fleksibelt og sikkert
  • Mulighed for videresløjfning af elforsyning i udvendigt boksindtag til elforsyning
  • Gulvarealet er belagt med lyst, slidstærkt og rengøringsvenligt vinyl

Optioner:

  • Trappe med repos til når containeren er placeret på lastbil
  • Portsluse og gangbro til sammenbygning af 2 kommunikationscontainere
  • Gangsluse og gangbro til sammenkobling imellem døre på 2 containere
  • Lyssluse til døre for optimal indslusning af personel uden lysudtrængning i forbindelse med mørklægning af containeren

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This