www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Byggepladsindretning og pavillon 5 Opholds containere

Opholds containere til byggepladser.

På byggepladsen sikrer en opholds container til mandskabsbeboelse dig og dine ansatte et trygt, komfortabelt ophold, uanset hvor i befinder jer.

Vores 20 fods ISO containere overholder alle krav og kan anvendes separat eller som en del af en pavillon serieforbindelse på op til 10 containere – og tilsluttes hurtigt og let. Containeren kan for eksempel indrettes med toilet og bad, køkken og opholdsrum eller TV stue.

Med en container baseret løsning fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply er du sikret et meget komfortabelt ophold med tilstrækkelig plads og desuden i private omgivelser med egen indgang. Den kan leveres med tilslutning af el og vand samt afløb. Containeren er endvidere let at tyverisikre med et af vores forsikringsgodkendte låsebeslag, kan serieforbindes med andre containere og flyttes let efter ønske og behov.

DC-Supply A/S leverer alle typer af opholds containere til både private og erhverv. Således er en opholds container også en fleksibel løsning, hvis du mangler bolig for en kortere periode, eller hvis dit nuværende hus er under opbygning eller renovering.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Opholds containere fra DC-Supply A/S:

Midlertidig kontorcontainer

Midlertidig kontorcontainer

Til fødevarevirksomheden Tican har DC-Supply A/S leveret midlertidige kontorfaciliteter baseret på standard ISO containere.

4 personers skurvogn – DCS 2051

4 personers skurvogn – DCS 2051

Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad, køkken og ophold.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Container bolig til flygtninge eller studerende

Container bolig til flygtninge eller studerende

Container boliger fra DC-Supply A/S er fleksible indkvarteringsfaciliteter, der tilbyder en effektiv, fleksibel og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig højkvalitets beboelse til f.eks. flygtninge eller studerende.

Opholds containere til private og erhverv

En opholds container fra DC-Supply A/S er en praktisk og omkostningseffektiv model, når du har brug for en nem og hurtig beboelses løsning. Vi leverer blandt andet container boliger, ligesom vi også tilbyder kontor skurvogne med forskellige faciliteter.

På vores eget værksted kan vi special bygge alle opholds containerne til din situation og dine præferencer – og du har mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser samt en tilpasset indretning af containerne. Med vores brede udvalg kan du anskaffe dig en opholds container af høj kvalitet, der altid imødekommer dine behov. Køber eller lejer du opholds containere hos DC-Supply A/S, får du en sikker løsning, der samtidig giver dig alle fordelene af gode, trygge rammer – uanset længden af anvendelsesperioden.

Bemærk: Vi har også mange års erfaring med produktion af opholds containere til brug i Grønland.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste løsning til netop din udfordring – vores erfarne medarbejdere står altid klar med råd og vejledning.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.