Vælg en side
Du er her: Forside 5 Container moduler 5 Showroom i container modul

Showroom i container modul

Hos DC-Supply kan du købe showroom i standard container moduler – og her får du et produkt i virkelig top kvalitet med hurtig levering.

Showroom i container modul
Showroom i container modul
Showroom i container modul

Dimensioner:
Længde: 6 meter
Bredde: 3 meter

Opbygning:
Showroom containeren har sandwichpaneler monteret som bagvæg og tag. Panelerne har en lakeret ståloverflade på begge sider. Glasskydedøre som front. Enderne fås som enten sandwichpanel eller glasskydedør. Personale-dør i bagvæggen.

Farver:
Ramme males i valgfri standard RAL farve.
Sandwichpanelerne males i valgfri RAL farve.

Øvrigt udstyr:
2 x LED loft armatur
3 x Dobbelt 230V udtag
1 x Lyskontakt
1 x Gruppetavle
1 x CE indtag – Placeret udvendigt i ramme

Ønsker man en skræddersyet showroom container er dette også muligt – kontakt vores sælger for nærmere information.

Flot Showroom container modul til udstilling, infocenter m.m.

Hos DC-Supply kan du købe showroom i standard container moduler – og her får du et produkt i virkelig top kvalitet med hurtig levering. Et showroom container modul kan anvendes til mange formål, f.eks. som udstillingsvindue, butik, infocenter og meget, meget mere.

DC-Supply tilbyder to forskellige standard modeller i showroom container moduler – begge i størrelsen 3×6 meter, hvor den ene model har glasskydedøre i én langside, og den anden både i langside og begge ender.

Vores standard container moduler er præfabrikerede enheder, der kan anvendes direkte som de er bygget. Showroom container modulerne er monteret med el-pakke, og du har mulighed for at tilvælge forskellige optioner som bl.a. Air condition.

Vi tilbyder naturligvis også special tilpasninger af showroom container moduler. Har du brug for noget helt unikt, kan det endda ofte være en omkostningseffektiv løsningsmodel at tage udgangspunkt i et præfabrikeret container modul. Alle specialtilpasninger foretages på vores eget værksted, således du altid er garanteret arbejde i bedste håndværksmæssige kvalitet.

Ønsker du yderligere information eller tekniske specifikationer på showroom i container moduler fra DC-Supply, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale for råd og vejledning.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Share This