www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Containere med bad

Containere med bad.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply fremstiller vi special indrettede containere med bad til eksempelvis byggepladser og mandskabsbeboelse. Bad containerne leveres isoleret med afløb, vandtilkobling og indbygget elkasse med indtag såvel som udtag. 

Du kan vælge mellem både 10 fods og 20 fods ISO containere med bad, som altid overholder alle gældende lovkrav. Er behovet derefter, er det muligt at vælge en løsning, der muliggør serieforbindelse af op til ti containere, der tilsluttes hurtigt og let. Du og dine ansatte sikres et trygt og komfortabelt ophold, og uanset hvor I befinder jer, vil faciliteterne være i orden.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Bad og toilet containere fra DC-Supply A/S:

4 personers skurvogn – DCS 2051

4 personers skurvogn – DCS 2051

Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad, køkken og ophold.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Salg og leje af bad og toilet containere

Vores løsninger er både robuste og komfortable at anvende, og er derfor særdeles velegnede på byggepladser, ved renovering af større beboelsesejendomme eller i forbindelse med afholdelse af arrangementer og sports begivenheder. Der er også mulighed for separat toilet og bad i én container, så brusekabiner og toiletbåse kan benyttes af forskellige personer på samme tid.

Du kan både købe og leje containere med bad hos DC-Supply A/S, og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning omkring hvilken løsning, der kan imødekomme dit behov. Vi er specialister i gennemtænkte løsninger, både til private og erhverv, og til opstilling i meget forskellige klimaer – vi har f.eks. årelang erfaring med opstilling af containere med bad i Grønland.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.