Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning 5 Containere med bad

Containere med bad

Hos DC-Supply A/S fremstiller vi special indrettede containere med bad til eksempelvis byggepladser og mandskabsbeboelse. Bad containerne leveres isoleret med afløb, vandtilkobling og indbygget elkasse med indtag såvel som udtag. Der er også mulighed for separat toilet og bad i én container, så brusekabiner og toiletbåse kan benyttes af forskellige personer på samme tid.

Du kan vælge mellem både 10 fods og 20 fods ISO containere med bad, som altid overholder alle lovkrav. Er behovet derefter, er det muligt at vælge en løsning, der muliggør serieforbindelse af op til 10 containere, der tilsluttes hurtigt og let. Du og dine ansatte sikres et trygt og komfortabelt ophold, og uanset hvor I befinder jer, vil faciliteterne være i orden.

4 personers skurvogn – DCS 2051

4 personers skurvogn – DCS 2051

Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad, køkken og ophold.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Køb og leje af bad containere

Vores løsninger er både robuste og komfortable at anvende, og er derfor særdeles velegnede på byggepladser, ved renovering af større beboelsesejendomme eller i forbindelse med afholdelse af arrangementer og sports begivenheder. Du kan både købe og leje containere med bad hos DC-Supply A/S, og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning omkring hvilken løsning, der kan imødekomme dit behov. Vi er specialister i gennemtænkte løsninger, både til private og erhverv, og til opstilling i meget forskellige klimaer.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This