www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Vandrensnings anlæg til NATO

Vandrensnings anlæg til NATO.

Anlægget fik base i Tarento i Syditalien, og indgik som en del af NATOs udrykningsstyrker.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Mobilt vandrensningsanlæg med CSC-godkendelse

I NATO stod man over for en vanskelig udfordring. For hvad gør NATO lige, når de pludselig får brug for et mobilt vandrensningsanlæg, der skal kunne tages med ud i verden? De kontakter naturligvis DC-Supply A/S – Danish Container Supply.

DC-Supply A/S leverede en løsning i form af tre 20 fods containere, hvori der var installeret et komplet rensningsanlæg baseret på et omvendt osmoseprincip. Anlægget var et såkaldt Plug & Play system, hvor alt var installeret inkl. vandtanke til både snavset og rent vand.

Anlægget fik base i Tarento i Syditalien, og indgik som en del af NATOs udrykningsstyrker. Løsningen var CSC-godkendt til skibsfragt og let at flytte og stille op efter behov.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.