www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Container låse 5 Hængsels sikring til containere

Hængsels sikring til containere.

I takt med at låsebeslag til containere er blevet gradvis mere sikre – så de nu næsten er umulige at bryde eller skære op – er indbrudstyvene også blevet mere kreative.

I stedet for at bryde eller skære container låsen op, ser vi nu anvendelse af værktøj til at skære hængslerne ved container dørene over, således det bliver muligt at fjerne hele døren.

I den tekniske afdeling hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply arbejder vi hele tiden på at imødekomme behov hos selvfølgelig især vores kunder – men også i container branchen generelt. Vi har derfor udviklet en ny type hængsels sikring til containere. Monterer du vores hængsels sikringer på din container, bliver det næsten umuligt at skære container hængslerne over og derefter fjerne døren.

Vores hængsels sikringer leveres også i Grønland.

Hængsels sikring til containere
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Hængsels sikring til containere
Hængsels sikring til containere
Hængsels sikring til containere
Hængsels sikring til containere

Nyudviklede hængsels sikringer til containere

Hængsels sikringerne monteres nemt på containerens hængsler, og du får via denne enkle metode ekstra sikring af godset i din container, uanset om den anvendes til opbevaring af materiel på byggepladsen, til ekstra lagerplads eller noget helt tredje.

Vil du vide mere om vores hængsels sikring til containere, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om mulighederne for sikring af containere. Vores erfarne personale rådgiver og hjælper dig gerne, således du med både container lås og hængsels sikring opnår den bedste tyveribeskyttelse af dine containere.

Den sikre løsning med hængsels sikring og container lås

Kombiner hængsels sikringer på dine containere med forsikringsgodkendte container låse – så er du sikker på, at dit gods er forsvarligt opbevaret. Hos DC-Supply A/S finder du et bredt udvalg af container låse, hvoraf mange er godkendt i højeste klasse 5.

Her kan vi f.eks. anbefale det aftagelige, flytbare låsebeslag Mavako Flexlock XL – et låsebeslag udviklet med ekstra forstærkning for at kunne modstå selv de mest aggressive forsøg på indbrud.

Andre container låse fra DC-Supply A/S:

Mavako 3800I

Mavako 3800I

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Indvendigt beslag, der giver dig optimal beskyttelse af dit gods mod uvelkomne gæster og indbrud.

Mavako 3600

Mavako 3600

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Låsen, der giver dig optimal beskyttelse af dit gods mod indbrud og uvelkomne gæster.

Mavako Flexlock

Mavako Flexlock

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Et fleksibelt, flytbart låsebeslag, der er nemt at montere – helt uden brug af værktøj.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.