Vælg en side
Du er her: Forside 5 Container låse 5 Hængsels sikring til containere

Hængsels sikring til containere

I takt med at låsebeslag til containere er blevet gradvis mere sikre – så de nu næsten er umulige at bryde eller skære op – er indbrudstyvene også blevet mere kreative. I stedet for at bryde eller skære container låsen op, ser vi nu anvendelse af værktøj til at skære hængslerne ved container dørene over, således det bliver muligt at fjerne hele døren.
Hængsels sikring til containere
Hængsels sikring til containere
Hængsels sikring til containere

Nyudviklede hængsels sikringer til containere

I DC-Supplys tekniske afdeling arbejder vi hele tiden på at imødekomme behov hos selvfølgelig især vores kunder – men også i container branchen generelt. Vi har derfor udviklet en ny type hængsels sikring til containere. Monterer du vores hængsels sikringer på din container, bliver det næsten umuligt at skære container hængslerne over og derefter fjerne døren. Sikringerne monteres nemt på containerens hængsler, og du får via denne enkle metode ekstra sikring af godset i din container, uanset om den anvendes til opbevaring af materiel på byggepladsen, til ekstra lagerplads eller noget helt tredje.

Vil du vide mere om DC-Supplys hængsels sikring til containere, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om mulighederne for sikring af containere. Vores erfarne personale rådgiver og hjælper dig gerne, således du med både lås og hængsels sikring opnår den bedste tyveribeskyttelse af dine containere.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This