Vælg en side
Du er her: Forside 5 OM DC-SUPPLY 5 Vores historie

Vores historie

Siden 1981, hvor virksomheden blev grundlagt som Danish Container Supply A/S, har vi arbejdet med at designe, bygge og levere mobile special container løsninger til kunder i hele verden – fra Grønland i nord til det afrikanske kontinent i syd.

I marts 2011 ændrede vi navn til DC-Supply A/S – men virksomheden har gennem alle årene altid været familieejet og haft hovedsæde i Nørresundby tæt på Aalborg. Her er vi i umiddelbar nærhed af en af Danmarks største lufthavne, såvel som internationale havneanlæg, der forbinder os til hele verden, og giver let adgang til transport og distribution.

DC-Supply A/S - Vores historie

Forretningsområder

DC-Supply A/S fokuserer på fem forretningsområder, der alle relaterer til kontinuerlig service og support til vores kunder over hele verden:

1. Specialbyggede containerløsninger

2. Præfabrikerede containerløsninger

3. Industrielle samarbejder/Offset obligations

4. Agenturer

5. After sale og service over hele verden

DC-Supply A/S - Virkelyst 8 - 9400 Nørresundby

Erfaren leverandør

I mere end 40 år har vi hos DC-Supply A/S konsekvent finpudset vores kompetencer, ved altid at lære og udvikle os fra erfaring – udvikle den ekspertise, der er nødvendig for at levere specialbyggede containere på et højt teknisk niveau til både det civile og det militære marked.

Hos DC-Supply A/S sætter vi kunden i centrum og tilstræber altid at leve op til – og allerhelst overgå – kundernes forventninger. Derfor leveres alle vores container løsninger inklusive opfølgning og service, og vores medarbejdere er altid klar til at imødekomme kundernes behov, uanset hvilke kompetencer der efterspørges.

Vi følger op og sikrer et veludført projekt, leveret til tiden – hver gang.

DC-Supply A/S - Vores historie

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This