Vælg en side

Salg & leje af tomme containere

DC-Supply A/S er leveringsdygtige i et bredt udvalg af tomme containere, både nye og brugte. Næsten alle tomme containere kan leveres i forskellige farver, ligesom det også er muligt at få en container med virksomhedens eget logo. Hos os kan du både købe eller leje en tom container.

De fleste af DC-Supply A/S tomme containere kommer med CSC-godkendelse, og er søtransport inde i billedet, sørger vi gerne for ombygning og re-certificering. Ligeledes tilbyder vi et større udvalg inden for offshore modeller, der alle er konstrueret til at trodse de barske forhold på havet, og derfor er i en endnu mere robust udførelse, end standard containerne.

40 fods isoleret container – model 4064

40 fods isoleret container – model 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

Salg og leje af tomme containere til opbevaring og lagerplads

Med DC-Supply’s store udvalg af tomme containere får du hurtigt og nemt mulighed for at etablere ekstra opbevarings faciliteter eller lagerplads. Er dit gods afhængigt af en bestemt temperatur, tilbyder vi blandt andet flere forskellige modeller inden for isolerede containere samt køle-/frysecontainere. Vi hjælper dig meget gerne med at sikre den optimale løsning til fugt- og temperaturfølsomme varer, både når det gælder transport og opbevaring. Med vores mangeårige erfaring inden for levering af tomme containere til eksempelvis festivaler, events, storkøkkener og dagligvarebutikker er du garanteret en optimeret løsning, der imødekommer netop dine behov.

Tomme containere fra DC-Supply fås i et bredt udvalg af størrelser og varianter, og de er både nemme og sikre at håndtere. Vi tilbyder både salg og leje af tomme containere – husk, du også kan leje f.eks. kølecontainere til enkeltstående begivenheder eller events. Er du i tvivl om, hvilken type af tomme containere, der giver dig de bedste faciliteter, eller ønsker du yderligere information omkring vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores erfarne personale er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige container løsning til din situation.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This