Vælg en side

Salg & leje af tomme containere

DC-Supply A/S er leveringsdygtige i et bredt udvalg af tomme containere, både nye og brugte. Næsten alle tomme containere kan leveres i forskellige farver, ligesom det også er muligt at få en container med virksomhedens eget logo. Hos os kan du både købe eller leje en tom container.

De fleste af DC-Supply A/S tomme containere kommer med CSC-godkendelse, og er søtransport inde i billedet, sørger vi gerne for ombygning og re-certificering. Ligeledes tilbyder vi et større udvalg inden for offshore modeller, der alle er konstrueret til at trodse de barske forhold på havet, og derfor er i en endnu mere robust udførelse, end standard containerne.

40 fods isoleret container – model 4064

40 fods isoleret container – model 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

Letvægtscontainer 3×2 meter

Letvægtscontainer 3×2 meter

Kun kr. 10.800,00 som flatpack. Letvægtscontainere er den nemme og alsidige containerløsning, der tilbyder utallige anvendelsesmuligheder.

Salg og leje af tomme containere til opbevaring og lagerplads

Er godset afhængig af regulerede temperaturer, tilbyder DC-Supply A/S både isolerede containere i flere modeller og udgaver, ligesom levering med køle-fryse systemer også er muligt. I forbindelse med opbevaring eller transport af fugt- og temperaturfølsomme varer, hjælper vi dig meget gerne med en fornuftig løsning – vi har således stor erfaring med levering af containere til eksempelvis festivaller, events, storkøkkener og dagligvarebutikker.

Tomme containere anvendes oftest i forbindelse med enten opbevaring eller ekstra lagerplads. På byggepladsen gør containere med gaffellommer eksempelvis håndteringen både nem og sikker, ligesom  sidedørs container med fuld sideåbning er velegnet, når der er behov for fuld adgang i forbindelse med vinduesrenovering.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This