Vælg en side

Salg & leje af tomme containere

DC-Supply A/S er leveringsdygtige i et bredt udvalg af tomme containere, både nye og brugte. Næsten alle tomme containere kan leveres i forskellige farver, ligesom det også er muligt at få en container med virksomhedens eget logo. Hos os kan du både købe eller leje en tom container.

De fleste af DC-Supply A/S tomme containere kommer med CSC-godkendelse, og er søtransport inde i billedet, sørger vi gerne for ombygning og re-certificering. Ligeledes tilbyder vi et større udvalg inden for offshore modeller, der alle er konstrueret til at trodse de barske forhold på havet, og derfor er i en endnu mere robust udførelse, end standard containerne.

40 fods isoleret container – model 4064

40 fods isoleret container – model 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Miljøcontainer 8 fods

Miljøcontainer 8 fods

8 fods miljøcontainer er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lign.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Flat rack container

Flat rack container

Flat Rack Standard 20 eller 40 fods ISO container med CSC-godkendelse er særligt velegnet til overdimensioneret gods.

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Standard ISO 20 fods dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug.

Containere 20 og 40 fods

Containere 20 og 40 fods

Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fods ISO med CSC-godkendelse.

Minicontainere

Minicontainere

Hos DC-Supply tilbyder vi mini-sets bestående af 6, 8 og 10 fod containere. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug.

Salg og leje af tomme containere til opbevaring og lagerplads

Med DC-Supply’s store udvalg af tomme containere får du hurtigt og nemt mulighed for at etablere ekstra opbevarings faciliteter eller lagerplads. Er dit gods afhængigt af en bestemt temperatur, tilbyder vi blandt andet flere forskellige modeller inden for isolerede containere samt køle-/frysecontainere. Vi hjælper dig meget gerne med at sikre den optimale løsning til fugt- og temperaturfølsomme varer, både når det gælder transport og opbevaring. Med vores mangeårige erfaring inden for levering af tomme containere til eksempelvis festivaler, events, storkøkkener og dagligvarebutikker er du garanteret en optimeret løsning, der imødekommer netop dine behov.

Tomme containere fra DC-Supply fås i et bredt udvalg af størrelser og varianter, og de er både nemme og sikre at håndtere. Vi tilbyder både salg og leje af tomme containere – husk, du også kan leje f.eks. kølecontainere til enkeltstående begivenheder eller events. Er du i tvivl om, hvilken type af tomme containere, der giver dig de bedste faciliteter, eller ønsker du yderligere information omkring vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores erfarne personale er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige container løsning til din situation.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This